Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mati2610

Sanatorium.

Polecane posty

Gość gość
Napiseles ze na kazdo jest rada wiem ze matka lubi tancowac i to bardzo ale dawno niemiala okazji pijaczko nie jest naweselu to kielisek na caly wieczur pije go na raty po troszeczku ale ma b slabo glowe i po takiej dawce jest juz jakas inna weselsza drinkow niezna moze nanjego bys namowil no ale pijana by niebyla niewiem jaki moze byc sposob jak piszesz zebys jawnie jej zaproponowal sex napewno by odmuwila jest tylko jakas taka nieodwazna jak jo zaczepjajo siezalecajo chlopy na wiosce to jak jo zlapie obejmie jaki to prubuje mu siewyrwac ale troche jo wymaca potem juz zare dobze rozmawiajo sieniegniewa muwio,nawioste muwio ze matka jest przyjemna lubi pozartowac

Gość gość
Napiseles ze na kazdo jest rada wiem ze matka lubi tancowac i to bardzo ale dawno niemiala okazji pijaczko nie jest naweselu to kielisek na caly wieczur pije go na raty po troszeczku ale ma b slabo glowe i po takiej dawce jest juz jakas inna weselsza drinkow niezna moze nanjego bys namowil no ale pijana by niebyla niewiem jaki moze byc sposob jak piszesz zebys jawnie jej zaproponowal sex napewno by odmuwila jest tylko jakas taka nieodwazna jak jo zaczepjajo siezalecajo chlopy na wiosce to jak jo zlapie obejmie jaki to prubuje mu siewyrwac ale troche jo wymaca potem juz zare dobze rozmawiajo sieniegniewa muwio,nawioste muwio ze matka jest przyjemna lubi pozartowac mnie te zarty zaczely b podniecac jak zobaczylem raz jak jeden tszymal jo na kolanach a reke mial pod jej spudnico