Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mogę sprzedać aby szybko dostać pieniądze?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jestem w tragicznej sytuacji finansowej. Zarabiam 1900 zl a od 5 miesięcy prawie 1200 każdego kiesiaca daje na leki i lekarza ( muszę brać jeszcze zastrzyki min pół roku). Jakoś dawalam radę w poprzednich miesiącach. W tym doszły mi niespodziewane wydatki i zostało mi 17 zl w portfelu a muszę wykupić recepte na prawie 380 zl ;( czy któraś z Was ma pomysł co mogę na szybko sprzedać aby zdobyć te pieniądze? Myślałam np o biżuterii zlotej ale czy wezmę jakies sensowne pieniądze za np bransoletkę która kosztowała 800 zl?

Gość gość
Raczej kiepsko z złotem bo będą liczyć gram jako odpad zlotniczy

Gość gość
Jeśli chodzi o złoto to jest dobre tylko jako luksusowa ozdoba ponieważ jeśli chodzi o wzbogacenie się to nie ma takiej opcji, chyba że otworzysz sklep jubilerski. Złoto sprzedaje się drogo, a kupuje tanio, zyskuje jedynie skupujący. W złoto można inwestować (w sztabki tzn. akcje sztabek) zprzedawane na giełdzie po odpowiednich cenach przyniosą zysk. Natomiast co sprzedać by dostać w miarę równowartość rzeczy przykładowo auto albo telefon jeśli jest w miarę nowy.

Gość gość
*Zprzedawane.. ? :D to tylko dziwny zbieg okoliczności przy pisaniu tekstu uzasadniający ten błuąd :D

Gość gość
Może ciuchy na allegro. Poszukaj czy nie masz jakiś których nie lubisz i wystaw. Zawsze jakiś grosz wpadnie