Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje miasto do oceny :) tylko bez hejtu

Polecane posty

Gość Namysłów wojew opolsk
linki to wirus to po pierwsze a po drugie w szpitalu psychiatrycznym byłem na obserwacji i stwierdzono u mnie schizofremie i halucynacje i omamy i psychozy i zwidy i choroby psychiczne więc jestem psycholem

13:09 idioto podszywie twój cytat " Namysłów wojew opolsk dziś linki to wirus to po pierwsze a po drugie w szpitalu psychiatrycznym byłem na obserwacji i stwierdzono u mnie schizofremie i halucynacje i omamy i psychozy i zwidy i choroby psychiczne więc jestem psycholem" nie jestem psycholem i nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani omamów i halucynacji to po pierwsze a po drugie nie man żadnej schizofrenii i psychozy !!!

Gość Namysłów istnieje dowód
Strona główna - Urząd Miejski w Namysłowie https://namyslow.eu/ Aktualności; Gmina Namysłów. »Władze gminy; »Kontakt i podstawowe informacje; »Rada Miejska w Namysłowie; »Namysłowska Rada Seniorów; »Młodzieżowa Rada Miejska w Namysłowie; »Jednostki organizacyjne; »Spółki Gminy Namysłów; »Budżet Obywatelski Namysłowa; »Sołectwa; »Osiedla w Namysłowie ... ‎Spółki Gminy Namysłów · ‎Herb i flaga gminy Namysłów · ‎Kontakt · ‎Aktualności

https://pl.wikipedia.org/wiki/Namys%C5%82%C3%B3w#Nazwa Namysłów (łac. Namislavia, niem. Namslau) – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. W latach 1975–1998 miasto administracyjnie należało do starego woj. opolskiego. Prawa miejskie uzyskano ok. 1249. 30 czerwca 2008 miasto miało 16 297 mieszkańców. W mieście bardzo silnie rozwinął się przemysł spożywczy (zakłady ziemniaczane, wytwórnia lodów Nestle), a także przemysł piwowarski (Browar Namysłów) oraz przemysł elektrotechniczny, metalowy i obuwniczy. W mieście znajduje się stacja kolejowa, z której odjeżdżają pociągi w kierunku Oleśnicy (i dalej Wrocławia) oraz Kluczborka i Lublińca (linia do Lublińca). Przewozy autobusowe realizuje PKS w Namysłowie oraz PKS Opole.

Gość gość
nic się nie otwiera, proszę nie męcz nas już tą swoją chorobą

13:33 chorobą tak? Chory to jesteś ty dobrze wiesz że linki się otwierają i nie wmawiaj mi że Namysłów nie istnieje i linki ci się otwierają i wchodzą tobie linki więc nie wmawiaj mi że Namysłów nie istnieje

https://pl.wikipedia.org/wiki/Namys%C5%82%C3%B3w#Nazwa Namysłów (łac. Namislavia, niem. Namslau) – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. W latach 1975–1998 miasto administracyjnie należało do starego woj. opolskiego. Prawa miejskie uzyskano ok. 1249. 30 czerwca 2008 miasto miało 16 297 mieszkańców. W mieście bardzo silnie rozwinął się przemysł spożywczy (zakłady ziemniaczane, wytwórnia lodów Nestle), a także przemysł piwowarski (Browar Namysłów) oraz przemysł elektrotechniczny, metalowy i obuwniczy. W mieście znajduje się stacja kolejowa, z której odjeżdżają pociągi w kierunku Oleśnicy (i dalej Wrocławia) oraz Kluczborka i Lublińca (linia do Lublińca). Przewozy autobusowe realizuje PKS w Namysłowie oraz PKS Opole.