Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutnazrozmiaremb

Czy wasi mężczyźni też tak postępują, i co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość gość
Stary i znalazł sobie młodszą klasyka...zobaczysz że gdy sama przekroczysz 40 to się rozwiedzie bo to co robi o tym świadczy

Gość gość
Stary i znalazł sobie młodszą klasyka...zobaczysz że gdy sama przekroczysz 40 to się rozwiedzie bo to co robi o tym świadczy do 40-ki to ona nie dotrwa, góra dwa lata moze pociągnie jak sobie zrobi cycki

Gość gość
Stary i znalazł sobie młodszą klasyka...zobaczysz że gdy sama przekroczysz 40 to się rozwiedzie bo to co robi o tym świadczy

Gość gość
Ogólnie żenada.

Gość gość
"Próbował ale zawsze były młodsze przynajmniej o 5-10 lat,ma bogatą przeszłość itd.Nie przeszkadza mi różnica wieku itd.Mówił mi o różnych problemach z tamtymi kobietami itd.Podobno czekał na kobietę życia a tamte były nie takie jak powinny i faktycznie został parę razy solidnie zraniony " xxx czyli typowy k****arz i w dodatku jojcząca p***a. co ty z nim jeszcze robisz? szkoda cię dziewczyno na takiego prymitywnego dziada.

Gość gość
facet miał fajna młoda panne...ale teraz mu sie panna zepsuła i juz nie ma cycków. Czas znaleźć nowa zabawkę lepszej jakości i nie popsutą

Gość gość
40latek po nieudanych związkach, kobiety złe, taaa... widac na 1 rzut oka że to z kolesiem jest coś mocno nie teges, skoro zadna z nim nie wytrzymała

Gość gość
Zepsuł Cię i tak jak mówię może być ideałem mężczyźny na innych płaszczyznach i to dobrym i kochającym że dałby się za żonę pokroić.Ale skoro tak wpoił kompleksy to niech teraz nie oczekuje seksu bo to niemożliwe.Jak masz być pewna siebie rozebrać się i z nim kochać? Jak? Piszę jako mężczyzna z 20\ letnim stażem w związku. Jeżeli myśli że teraz będzie codziennie Ci mówić jak bardzo mu się podobasz i to pomoże to jest w błędzie bo zjebał Ci psyche.Gdyby mi żona codziennie mówiła że mam małego jako motywację a później bym znalazł u niej foty modeli z ptakami na wierzchu i komentarz pod fotą modela że jest gorący też bym nie chciał seksu.Gdzie tu akceptacja? Owszem mężczyzna czasem się obejrzy ale są granice.A faceci w szczęśliwych związkach nawet gdy mają stuletnią żonę nie patrzą na inne.P.s tłumaczenia Twojego męża to ŻENADA

Gość gość
I to sa konsekwencje wychodzenia za mąż sa starych facetów z kasa, którzy szukaja panienki reprezentacyjnej. Tylko, reszta jest niewazna. I dlatego ten facet nie zwiąże sie z kobieta np 35 letnia, z dobra posada i doświadczeniem zyciowym, bo ta przy tekście ze ma sobie zrobić cycki bo on chce i juz by dziada posłała na bambus, albo powiedziała, ze cycki to on może sobie sam wstawić jeśli potrzebuje.

Gość gość
Przeciętny facet dorabia się wielkiej kasy dla kobiet nie dla siebie , bo wie że dzięki temu może przyciągnąć najlepszy materiał genetyczny dla swojego potomstwa , dlatego bogaci ludzie zazwyczaj mają piękne dzieci

Gość Smutnazrozmiaremb
Nie jest bogaty, zakochałam się.i nadal go kocham tylko boli mnie że co jakiś czas wpędza mnie w kompleksy a później dziwi się że nie chcę seksu...

Gość gość
zakochałam się.i nadal go kocham tylko boli mnie że co jakiś czas wpędza mnie w kompleksy a później dziwi się że nie chcę seksu... spoko, jak kochasz to cierp, on tez kocha i jak widać bardzo cierpi ze ci rozmiar biustu spadła, tak bardzo ze sie musi pocieszać na boku

Gość gość
buahahahaha, no to wziełaś starego z byle jaka przeszłością, nieumiejącego stworzyć związku i nawet nie ma kasy? desperatka z ciebie, czy jak, ze zbierasz to czego inne , bardziej ogarnięte kobiety porzuciły?

Gość Smutnazrozmiaremb
Związek był idealny dokąd nie zaczął punktować mojego wyglądu.Jest naprawdę kochany poza tym i nie uważam go za starego.

Gość gość
Związek był idealny dokąd nie zaczął punktować mojego wyglądu.Jest naprawdę kochany poza tym i nie uważam go za starego. oczywiście kochanie, był idealny, bo miałaś lepsze warunki, teraz nie masz i niestety zaczyna sie twój wypad ze związku.Jak widać cyc wazniejszy od innych twoich zalet

Gość gość
No to wygląda na to, że autorka dokonała fatalnego wyboru. Z tym że o faceta roszczeniowca-krytykanta przynajmniej w naszym zakompleksionym, zaściankowym kraju naprawdę nietrudno, bo większość to takie typy wymagające nieskazitelnej superseksownej księżniczki przy której nie tylko pała będzie stawała w mig jak po fiolce niebieskich pigułek, ale także a może przed wszystkim takiej na widok którym kolegom z zazdrości i podniecenia mordy i ku/tasy powykrzywia.

Gość gość
Powiem Ci, ze gdyby moj facet tak mnie wpedzal w kompleksy jak Twoj, to bym juz z nim nie byla. Moj kiedys zalajkowal zdjecie naszej znajomej, zrobilo mi sie przykro bo dla mnie to bylo cos w stylu "podobasz mi sie". Powiedzialam mu o tym, on przyznal ze nie pomyslal tylko automatycznie polajkowal. Nigdy wiecej sie to nie zdarzylo. Co wiecej, jakis czas temu urodzilam coreczke. Nie karmie juz piersia przez co piersi nie sa juz tak jedrne i mam wrazenie ze sa mniejsze. Jemu sie nadal podobaja i nigdy nic zlego o nich nie powiedzial. Staram sie wrocic do wagi sprzed ciazy, nie jestem duzo na plusie ale NIGDY nie powiedzial zlego slowa o zadnej czesci mojego ciala. Z

Gość Hajime Sugoroku
Cóż, niektórzy po prostu nie doceniają tego co mają.

Gość gość
Mój mąż za dobrze mnie zna, żeby tak mi mówić - już ja bym to już spakowała do tych silikonowych lal jakby mu się tak ich cycki podobały, a mi wiecznie mówił że są za małe. Jak tak można żonie mówić- a co, z niego taki Adonis?

Gość gość
Chłopaka pociągają fajne laski z dużym biustem i dlatego taką sobie wziął za żonę. Co w tym dziwnego, że teraz go nie pociąga?

Gość gość
Dlatego najlepszym wyjściem będzie zostawienie idioty przez autorkę. Gdy jemu upierodoli nogi w wypadku to też powinien być rzucony bo przecież kaleki nikt nie brał.

Gość gość
Nie pojmuje po co 24 latka bierze sobie 40 letniego dziada?? Żeby to chociaż madre było, ale to zwykły debil... Mój facet i ja jesteśmy w tym samym wieku oboje po 30 tce. U mnie takie cos by nie przeszło. Widzę co mój facet robi na kompie i jakieś filmy po\rno czy oglądanie dzi\vvek to zaraz miałby awanturę. Ja sobie na to nie pozwole bo to brak szacunku do mnie by był. A ty masz dziada starego i on nie dość ze ma młodą to jeszcze ją poniża oglądając i komentując dzi\vvy na necie... Ja bym temu dziadowi dala kopa w dooope. Jak widać wiek nie świadczy o dojrzałości... Moglas związać się z rówieśnikiem a nie sobie wzielas starego głupiego zboka...

Gość gość
Autorka sama sie ocknie jak dziasza ja w koncu zdradzi, a zdradzi czytajac o jego przebiegach i o tym co teraz odp*****la w necie. Stary, glupi cwel. Good luck autorko przy takim cieciu P.s dziec***ewnie miec nie bedziecie, bo ewentualne rozstepy jak sie pojawia to w ogole bedziesz u dziada spalona. O karmieniu piersia nie wspominam, bo dziad Ci nie pozwoli.

Gość gość
18.34 oo pewnie już dawno ja zdradza... Autorki,.miej honor i odejdz od dziada bo to żałosne ze nadal się go trzymasz. Najlepiej jakbys znalazła sobie młodszego i przystojniejszego i mu to.oznajmiła ze zostawiasz go dla innego,.lepszego. A wtedy dziad poszuka innej, cycatej, młodej o ile młoda będzie go chciała... krzyżyk na drogę. Nie ma.co żałować, na prawdę... Tracisz z nim najlepsze lata swojej młodości

Gość gość
Jak jesteś taka wyluzowana że nie przeszkadza ci fakt, że twój mąż ogląda inne kobiety nago i fantazjuje na ich temat, to po co w ogóle się do niego czepiasz? Jak myślisz, jak daleko jest facetowi od oglądania nagości jakiejś kobiety do faktycznego skorzystania z okazji i uprawiania seksu z kimś innym? Jesteś naiwna jeśli myślisz że jakąkolwiek rolę gra twój wygląd. Jeśli twój mąż traktuje kobiety jak przedmioty służące do zaspokajania jego zachcianek, to nawet jakbyś była miss świata, to on i tak nie był ci wierny.