Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przez nadmiar kasy ludziom odbija palma?

Polecane posty

Gość gość

jak uważacie?

Gość gość
Jest za dużo chorych psychicznie którzy chcą niszczyć innym życie bez większego powodu.

Gość gość
Co rozumiesz przez "nadmiar"?

Gość gość
tyle że nie wie na co wydawać, to moim zdaniem "nadmiar"

Gość scorpionadrink
Prokurator, Sędzia z Sądu dla zabawy i adrenaliny musi 'coś' ze sklepu wynieść nie płacąc za towar , szajba odwala równo

Gość gość
Ja od wielu lat dysponuje "kasa", ktora wyraznie przekracza moje potrzeby. Jak do tej pory nie widze u mnie patologicznych zmian.

Gość gość
gość dziś widocznie "kasa" za mało przekracza twoje potrzeby i jeszcze szajba nie odbija

Gość gość
gość dziś proste pytanie, czy "musisz" cololwiek robić? jeśli tak to nie o takich mowa

Gość gość
scorpionadrink dziś ale on był "roztargnięty", więc go uniewinnili.

Gość gość
Tu ja z nadmiarem kasy: nie musze nic robic. Pracuje, poniewaz moja praca daj***ardzo duzo satysfakcji i strukturuje dzien. Nie jestem wyjatkiem. Mam przyjaciol w podobnej sytuacji, nie musieliby pracowac. Nie po to jednak zdobylismy bardzo dobre kwalifikacje zawodowe, zeby spedzic zycie w domu, na przyjeciach albo wiecznie podrozowac. Nikt zdorwy na umysle tak nie robi, byc moze takiem osobom "odbija palma". Do posiadania majatku trzeba dorosnac, wtedy jest to normale i nie czyni zadych problemow.

Gość gość
Oczywiscie, ze odbija od nadmiaru kasy.. Tylko, ze nie wiem jak to jest. Bo przeciezjak ktos ma, to chce wiecej kupowac. To i tak te pieniadze sie rozchodza.. Chyba, ze ktos oszczedza i sknerzy.. I nic nie kupi, nie wyda. Tylko pracuje od switu do nocy.. No to po co je miec? Nie kazdy taki rozstropny bedzie, zeby tymi pieniedzmi madrze dysponowac..

Gość gość
Nie odbija przez ''nadmiar kasy'' tylko skutkiem ułomnego charakteru. Człowiekowi słabemu psychicznie, który nie potrafi się odnaleźć w poszczególnych sytuacjach, będzie właśnie ''odbijała palma''. A pieniądze mają z tym związek jedynie pośrednio, bądź nie mają wcale.

Gość scorpionadrink
Prokuratorom i Sędziom na wszelki wypadek przy tytule nadawanym powinni dopisywać: Prokurator Roztargnięty ( nie jest to nawet po 'polsku' ) Sędzia Roztargniony i będzie wszystko jasne a dodatkowo urzędnikom , którzy wykonują takie zawody powinny otrzymać zgodę aby z powodu tego 'roztargnienia' - zatankować do baku auta paliwo do pełna TRZY razy w roku - ukraść towar ze sklepu na kwotę 100 tys. PLN co jeszcze proponujecie ?

Gość gość
przez nadmiar kasy odbija palma tylko prostakom i patogii

Gość gość
dziś - a masz nadmiar kasy? czy moze za nadmiar kasy uwazasz 2 tys złotych? ja uwazam, ze jak najbardziej moze odbic, i to kazdemu. Człowiek jest tak skontruowany, ze mu szczęscie daje dązenie do celu, a nie sam cel. jak odstanie wszystko od razu, to nie ma do czego dązyc, i sie pojawia depresja. tak w duzym skrócie

Gość od kołyski do grobu
ludzie to debile

Gość gość
Nadmiar kasy mają te debile w sejmie i paczta jak im odbija:-P rozdupczyli caly kraj bida wszy i w lecie ławki pelne nierobow a oni mowią ze dobrobyt w kraju :-D a idzta whuj