Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieodpowiedzialny

Odechciało mi się żyć.

Polecane posty

Nie wiem w jakiej j*****j iluzji żyłem! Dziś dowiedziałem się że są wypłaty 1350 na rękę. Dziś dowiedziałem się że koleżanka z pracy jest w toksycznym związku ale nie może/boi się zerwać i na dodatek tego wszystkiego mój szef jest idiotą który traktuje ludzi jak służących. Nie wiem jakim cudem żyłem nie widząc ludzkich problemów, nie wiem jakim cudem nie mam problemów i nie wiem jakim cudem mimo swojego zachowania ludzie mnie tolerują. Życie jest smutne i nawet nie mam komu tego opowiedzieć:(

Gość gość
Przesilenie wiosenne zaraz ci przejdzie

Gość Cooliberek
Nie przejmuj sie tak ,bo predzej siwych wlosow dorobisz sie

Gość gość
Teraz poza na empate (nie wiem czy takie słowo istnieje)? Gratulacje.

Gość gość
Ty taki optymista???

Empatie. Zawsze byłem empatyczny ale to nie o to chodzi. Czy to jest normalne że podświadomie widziałem świat przez palce? Wiem ze ludzie mają problemy ale często tkwią w patowej sytuacji i to mnie przeraża.

Gość gość
to ty pracujesz? kiedy ? siedzisz tu dniami i nocami. zakladajac, ze piszesz z pracy to kiedy sypiasz, bo w nocy tez kiedy nie zajrzec to jestes.ile masz lat?

Gość gość
Jaki ty niekumaty.

Gość gość
To nie zaden cud. Ty zamiast zyc z innymi zwyczajnie siedzisz na Kafe.. ;)

Kiedy siedzę dniami i nocami? Wchodzę wieczorami, czasem popołudniu. Mie siedzę tu całe dnie. Az tak mi nie odbiło. Pracuje od 6-6:30 do maksymalnie 17:00. Śpię na raty. Klade się późno w nocy i sypiam popołudniami lub dieta kofeinowa. Nie wiem jakim cudem widzicie mnie cale dnie:) mam 25 jak juz pisałem. Wam sie wygadać. Nawet szczęśliwego człowieka doprowadzicie do samobójstwa.

Gość gość
pamietam jak po raz pierwszy pod tym nikiem zaczales pisac.pisales, ze jestes tu nowy a od razu wiedziales jak wrzucac emotki itp. pisales, ze wszedles tylko na kilka dni. w sobote miales zniknać. pisales tez, ze masz dziewczyne, to kiedy sie z nia spotykasz jesli jestes tu nawet nocami?

Wscipskie kafeterianki... Emotki to dwukropek i nawias na przykład. Każdy chyba tak robi pisząc maile, sms czy posty. Dziwne, co nie? W weekendy czasem popołudniami. Wróćmy proszę do tematu.

Gość gość
Latasz po tych forach na muzyce byles ale temat upadl Pola i gitara pamietasz?

W temacie utworów z lat 70,80,90-tych? Tak. Wcześniej o gwiazdach rocka ale temat został usunięty. Co to ma do rzeczy? Pola i gitara nic mi nie mówi:/ Wiem ze zaraz zaczną się teksty ze jestem za pablo555 bo juz tu mi to wmawiano, insynuacje ze jestem nadczłowiekiem co siedzi tu na okragło ale nie o tym jest temat.

Gość gość
On tu nie jest nowy tylko ma nowy nick:D

Gość gość
nie jestes pablo555. to jakis stary emeryt. on zdania poprawnie nie umie sklecic i sie o byle co awanturuje.

Gość gość
A to dobre... sam nie wiesz gdzie bywasz ,, Polly ,, temat nie usuniety ......

Gość gość
On sie nie kloci i jest zawsze mily i usmiechnety

Gość gość
Ale ty latasz ..... teraz rozumiem ze nie ogarniasz wszystkiego pa pa wszedobylski czlowieku.

Gość gość
nie zrozumiales. pablo555 sie kloci i pisze jak analfabeta. nieodpowiedzialny mial kiedys inny nik.

No to napisałem że tam byłem... Nie mam jak wam udowodnić że nie miałem innego nicku. Nie możecie pisać w temacie o temacie zamiast mnie hejtowac?

Gość gość
Napisz czemu masz dola ?

Najpierw napiszę że to nie hejt na innych. Po prostu przeraziło mnie jaki jestem ślepy. Wiem ze jestem egoistą. Zawsze myślałem ze każdy problem da sie rozwiązać, zawsze można coś olać, nigdy nie przejmowałem się pracą ani relacjami. Zauważyłem że ludzie naprawdę mają ciężko, zawsze uważałem że każdy ma to na co zasłużył. Smutno mi dlatego że nie zauważałem tych problemów, że nie doceniam tego co mam a inni mają gorszą sytuację.

Gość gość
Rzeczywiscie dziwne postrzeganie swiata