Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiktoria21ac

Sponsoring czy iść w to?

Polecane posty

Cześć, nazywam się Wiktoria i mam 20 lat. Mam ostatnio problemy finansowe i zastanawiam się nad znalezieniem sponsora. Czy są tu jakieś osoby które mogłyby polecić mi jakieś strony czy napisać jak wygląda taki układ? Czy taki facet ogólnie potrafi szanować gdy płaci za wspólny czas i sex?

Gość gość
A do normalnej pracy nie możesz iść ? tez zarobisz pieniądze a przynajmniej się nie zeszmacisz .

Szczerze ja i tak szukam sobie chłopaka, a jak będzie bogaty to tym lepiej. Nie mam zamiaru pracować jako sprzedawczyni na kasie. Jestem atrakcyjna i powinnam to wykorzystać. Tak, jestem zdecydowana tylko chcę trochę informacji jak wygląda taki układ.

Gość gość
I tak szukasz chłopaka? A wiesz, czym się różni para zakochanych w związku od d****** szmaty, prostytuty? Wiesz co, wyobraź sobie, że na kasach są tez kasjerki po studiach, ale widzę, że Twój mózg nie ogarnia zycia....

Ja jestem ambitna i jeżeli kasjerki na kasie są po studiach to po jakich studiach? Co one robiły w trakcie studiów? Ja nie jestem dupodajką, lubię sex i myślę, że zasługuje na szacunek bez względu czy będę z facetem za kasę czy nie.

Gość gość
Ambitna ?????????? chcąca zarabiać duuupą ? jakos jedno wyklucza drugie !!!

Proszę mnie szanować. Mam prawo robić to co chcę z moim ciałem Rozumiem, że ciężko ci się z tym pogodzić jednak zwróć uwagę na to, że jest to lepsze niż siedzenie na kasie. Druga sprawa to, że za 20 lat nikt już nie będzie na mnie patrzył z takim podnieceniem. Wszystkiego należy w życiu próbować. Masz jakieś rady? To daj.

Gość gość
Studiujesz ? jaki kierunek ?

Gość gość
Mamy ją szanować za to, że sama siebie nie szanuje? a do tego jest "ambitna" , normalnie boki zrywać :)

Gość gość
Wiktoria calkowicie cie popieram .

Gość gość
I tak szukasz chłopaka? A wiesz, czym się różni para zakochanych w związku od d****** szmaty, prostytuty? Wiesz co, wyobraź sobie, że na kasach są tez kasjerki po studiach, ale widzę, że Twój mózg nie ogarnia zycia.... x Trutu tutu, sraty taty. Znałam już niejednego takiego zakochanego który po ślubie traktował żonę gorzej niż szmatę więc daruj sobie te bajki dla naiwnych kobitek. To jest obustronny układ a taki sponsor bardziej szanuje dziewczynę do towarzystwa niż niejeden mąż żonę. I często właśnie te jak je nazywacie szmaty, prostytutki maja najlepszych mężów. więc nie ośmieszaj się wykładem z moralności zwłaszcza że męska moralność to totalne dno.

Gość gość
I tak szukasz chłopaka? A wiesz, czym się różni para zakochanych w związku od d****** szmaty, prostytuty? Wiesz co, wyobraź sobie, że na kasach są tez kasjerki po studiach, ale widzę, że Twój mózg nie ogarnia zycia.... x Trutu tutu, sraty taty. Znałam już niejednego takiego zakochanego który po ślubie traktował żonę gorzej niż szmatę więc daruj sobie te bajki dla naiwnych kobitek. To jest obustronny układ a taki sponsor bardziej szanuje dziewczynę do towarzystwa niż niejeden mąż żonę. I często właśnie te jak je nazywacie szmaty, prostytutki maja najlepszych mężów. więc nie ośmieszaj się wykładem z moralności zwłaszcza że męska moralność to totalne dno.

Gość gość
ona dalej żyje nadzieją :)

Ja myślę, że każdy ma prawo do własnego zdania. Osobiście teraz zakładam konto na erodate. Może znajdę kogoś wyjątkowego. Wspólna kolacja, przytulanie się, pocałunki. Wcale nie każdy od razu chce się kochać ze studentką.

Gość gość
A jak sponsor zrobi Ci dziecko, zabijesz je?