Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co gotujecie swoim 2 letnim dzieciom?

Polecane posty

Gość gość

Ja praktycznie cały czas zupy,ziemniaki i kasze i tak na przemian. Ale mam już dośc takiego jedzenia. Może podzielicie się swoimi pomysłami na obiady?

Gość gość
Ogórkowa z tluczonym szkłem. Pierogi nadziewane kupom

Gość gość
U nas królował makaron z różnymi sosami - szpinakowym, pomidorowym, serowym. No i mączne - pierogi, naleśniki, ale to raczej w weekend, bo w tygodniu bym się nie wyrobiła.

Gość gość
Ja robię : Zupy różne a na drugie klopsiki w sosie pomidorowym/,koperkowym, kotlety z ryby , ryba z piekarnika lub smażona, naleśniki, pierogi, placki z jabłkiem , z serem białym , gulasz z indyka, frytki domowe z piekarnika, makaron z sosem pomidorowym, spagetti, zapiekanka z warzywami z kaszą jaglaną, zapiekanki warzywne różne np z makaronem, ryż z jablkiem zapiekany , kluski leniwe, kotlety z kaszy jaglanej , soczewicy . dodatki : ziemniaki , ryż, kaszę , różne surowki i warzywa to jest co mi się przypomniało.

Gość gość
chipsy i colę

Gość gość
Nasza 2-latka je to samo co my - jedynie wykluczamy leśne grzyby.

Gość gość
To co my. Jemy dużo warzyw na parze plus jakieś mięso. Zapiekanki makaronowe czasami. Raz w tyg ryba. Klopsiki mięsne albo z kaszy plus sałatki. Gulasz wołowy z ziemniakami. Dwulatka praktyczne ie wszystko może jeść przeciez.

Gość gość
To samo co dla siebie. Nie lubi jedynie zadnych kiszonek , no i grzybow ale te i ja zadko jadam