Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Facet mnie nie szanuje.

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam taki problem z facetem, że po prostu mnie nie szanuje. Od paru dni ciągle się kłócimy, ale z brakiem szacunku to jest od dawna. Ja do niego coś mówię, a on po prostu nie odpowiada, albo mnie olewa. Po prostu omija temat, ja sobie żartuje i się śmieje a on z kamienną twarzą. Mam serdecznie tego dość. Kolejna rzecz to taka, że jest strasznie sztywny, przy ludziach nie można nic głośniej powiedzieć bo mnie ucisza i mówi, że się drę. To jest jakaś paranoja, czasami czuję się jak jego córka, a nie dziewczyna. Zupełnie nie potrafi wyluzować, myślę, że powodem może być też to, że jest ode mnie sporo starszy. Ja mam 24 lata a on 34, to jest 10 lat różnicy. Ale bez przesady żeby się tak zachowywać. Potrafi też milczć godzinami, kiedy ja próbuję złapać jakiś kontakt. Patrzę się na niego, a on zero reakcji, jakby mnie nie było. Koledzy do niego coś mówią, to się śmieje z głupot, a ze mną nie może normalnie porozmawiać. Jak on coś chce to odpowiadam mu, a on bardzo często nic, albo robi jakieś głupie miny, jakbym nie wiadomo co gadała. Nie wiem co mam robić, próbowałam z nim o tym gadać, on twierdzi, że się normalnie zachowuje. Ale to normalne nie jest, często zachowuje się jak gbur. Mam się z tego powodu z nim rozstać? Nie chce, żeby mnie traktował jak dziecko, albo tresował jak psa. Ucisza mnie w sklepie itp, jak dziecko. Nie mogę się zaśmiać czy coś powiedzieć, bo każe mi się zamknąć... Pomóżcie!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować