Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co mu chodzi, on mnie chce, czy nie?!

Polecane posty

Gość gość

Chłopaka poznałam na imprezie i po alkoholu mieliśmy takie bliskie incydenty. Potem on chyba chciał czegoś więcej, a ja się przestraszyłam i powiedziałam głupio, że to było tylko po alkoholu itd. Chciałam to cofnąć, ale on się obrazil i już nie chciał ze mną gadac. Ostatnio prawie po roku, znowu zdarzyła się znowu taka sytuacja i nie wiem co zrobić... Znowu tak się zachowuje. Boje się, że jemu się odwidzialo i już mnie nie chce... Chociaż chyba dalej mu się podobam, skoro znowu chciał. Poradzcie mi, proszę co zrobić.

Gość gość
Jejku kobieto kto to by wytrzymał, raz chcesz raz nie i jeszcze on ma się domyślać kiedy ty zmieniasz zdanie. Jak chcesz wiedzieć, to się go spytaj, skąd mamy wiedzieć, nie siedzimy w jego głowie i nie wiemy co myśli.

Gość gość
Ha ha a czego się spodziewałas, powiedziałaś mu, że się z nim bzykasz tylko po alko :D ja bym pomyślała, że jestem jakimś pasztetem, że na trzeźwo to by mnie nie chciał. Ja bym się zalamala, nie tylko obraziła :D

Gość gość
on chce jedynie seksu.jesli masz ponad 13 lat, powinnas to wiedziec. Jesli masz mniej niz 13, zglos na policje bo to pedofil

Gość scorpionadrink
właśnie z takiego powodu wyginęły dinozaury !

Gość gość
Podaj z nim szczerze, może być po pijanemu nawet będzie łatwiej i najwyżej powiesz, że bredzilas :D