Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

nie czuje opuszków palców

Polecane posty

gdy chce np. obsluzyc smartfon mam brak czucia w koniuszkach palcow, są takie twarde, mam tak od miesiaca, jak zaczalem prace w delikatesach, uzywam rekawic ochronnych ale to widac nie pomaga :(

Gość namysłów wojew opolsk
autorze też będziesz do mnie pisał że Namysłów nie istnieje i że to moje urojenia ? akurat Namysłów istnieje dowód Strona główna BIP - Starostwo Powiatowe w Namysłowie www.bip.namyslow.pl/ Witamy na stronach nowego Biuletynu Informacji Publicznej Starostwa Powiatowego w Namysłowie Serwis działa od 1 stycznia 2012 r. Informacje powstałe ...

Gość gość
musisz sie zwolnic :(

Gość namysłów wojew opolsk
Strona główna - Urząd Miejski w Namysłowie https://namyslow.eu/ Aktualności; Gmina Namysłów. »Władze gminy; »Kontakt i podstawowe informacje; »Rada Miejska w Namysłowie; »Namysłowska Rada Seniorów; »Młodzieżowa Rada Miejska w Namysłowie; »Jednostki organizacyjne; »Spółki Gminy Namysłów; »Budżet Obywatelski Namysłowa; »Sołectwa; »Osiedla w Namysłowie ... ‎Spółki Gminy Namysłów · ‎Herb i flaga gminy Namysłów · ‎Kontakt · ‎Aktualności

Gość asiczka 1267
kobiecy karol a jak długo tam pracujesz ? ile zarabiasz ?

Gość Namysłów wojew opolsk
Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. W latach 1975–1998 miasto administracyjnie należało do starego woj. opolskiego. Prawa miejskie uzyskano ok. 1249. 30 czerwca 2008 miasto miało 16 297 mieszkańców. W mieście bardzo silnie rozwinął się przemysł spożywczy (zakłady ziemniaczane, wytwórnia lodów Nestle), a także przemysł piwowarski (Browar Namysłów) oraz przemysł elektrotechniczny, metalowy i obuwniczy. W mieście znajduje się stacja kolejowa, z której odjeżdżają pociągi w kierunku Oleśnicy (i dalej Wrocławia) oraz Kluczborka i Lublińca (linia do Lublińca). Przewozy autobusowe realizuje PKS w Namysłowie oraz PKS Opole.

Gość Namysłów wojew opolsk
, www.browarnamyslow.com.pl

no widzisz a ja nie pracuje i mam opuszki palcow delikatne jak dziewica orleanska XD

Gość gość
Za to czujesz jak ci się chce rooochać bo do tego to pierwsi

jedyne od czego sobie psuje ostatnio opuszki palcow to od grania na gitarze basowej, ale to akurat to dobra sprawa.