Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna 2212

Jednorazowy brązowy upław

Polecane posty

Gość Justyna 2212

Witam. Mam pytanie, ponieważ nie wiem co w takiej sytuacji zrobić . Wczoraj około godziny 23 poszłam sie załatwić i podczas podcierania zobaczyłam niewielką brązowa plamę . Na papierze było to samo . Spanikowałam, lecz było to jednorazowe, wstałam dziś rano i ani śladu . Jestem w 11tyg i 2 dniu ciąży, w 6 miałam krwiaka, leżałam przez 3 tygodnie i cały czas biorę duphaston i prenatal uno jako witaminy .Byłam 2 tygodnie temu na wizycie i pani doktor oznajmiła, że krwiak się zmniejsza i praktycznie go już nie ma . Czy to może być związane z opróżnianiem się krwiaka? To moja pierwsza ciąża i bardzo się martwię, kolejna wizytę mam dopiero za tydzień. Co robić?

Gość gość
jak Cię to martwi to zadzwoń do swojego lekarza ja miałam krwiaka w 6 tygodniu potem ginekolog twierdził ze już się wchłonął i go nie widzi a dalej plamiłam ma brązowo jeszcze parę tygodni widocznie stara krew schodzi

Gość gość
Mi kaleka mówiła na wizycie ze mogę plamić ale to było 2 tyg temu . Wystraszyłam się , bo od początku ciąży niczego takiego nie było .

Gość gość
Pewnie jakaś resztka starej krwi, nie martw się, gdyby działo się coś niepokojącego krew byłaby żywo czerwona.

Ja jestem w 12 tc i dokładnie miałam taką sytuację w piątek a dodam że mam krwiaka,wczoraj byłam u lekarza i wszystko jest ok poprostu mam podrażnienie po luteinie.

Gość gość
Jesli bardzo sie martwisz to jedz na pogotowie. Z mojego doswiadczenia powiem ze tak mialam w 1 trym . wydawalo sie ze juz wszystko zeszlo, a tu nagle bch i krew. Ciaze donosilam, dziecko zdrowe.:)