Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maż ma do mnie pretensje że kręci się obok mnie mój były partner

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny nie wiem co zrobić. Moj były facet, największa miłość mojego życia zostawił mnie z dnia na dzień bez słowa wyjasnienia i wyjechał do Anglii. Potwornie rozpaczałam, ponad rok stawałam na nogi. A potem poznałam mojego aktualnego męża. Po 2 latach znajomości wzieliśmy slub, mamy 3 letniego synka. I nagle, po 7 latach mój były facet wraca. I pierwsze co to jedzie do moich rodziców, dowiaduje się o moim adresie i spotyka mnie z synkiem na spacerze. I mowi że popełnił największy błąd swojego życia, że nigdy nie powinien mnie zostawiać i ze mnie kocha. I że bedzie walczył bo tylko ja się licze w jego zyciu. Pierwsze z mojej strony to szok. Nic nie powiedziałam, wróciłam szybko do domu. I od tego momentu się zaczeło. Przysyla mi kwiaty do domu, spotyka mnie niby przypadkiem na spacerze z synkiem, do tego mój synek bardzo lgnie do niego, bo mój maz jest lekarzem i bywa w sumie tylko w niedziele w domu, tak to pracuje. A ja czuje że mogłabym mu wybaczyć. Mój mąż dowiedział się o tym od "przychylnych" osób i zrobił mi karczemną awanturę. A ja nie wiem co robić. Prosze o wasze szczere oceny.

Gość gość
Płacą wam za to prowokacje.Ciekawe ile i jak taką fuchę dostać. Jest jeszcze opcja że baba, bo to prawdopodobnie baba, jest tak beznadziejna, pusta i nie ma żadnych zajęć, że robi to ot tak, dla jej rozrywki, bo dla normalnej osoby to żadna rozrywka. I nie bardzo te prowizji, zawsze czymś się zdradza, niby pomysł ok, ale dodaje detale i pada. Zbyt mało inteligencji masz niestety, za cienka na takie coś jestes

Gość gość
prowo smierdzi na kilometr.