Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Ten kto nigdy nie był w Opolu i Namysłowie ten nigdy nie był w pięknym mieście

Polecane posty

Strona główna - Urząd Miejski w Namysłowie https://namyslow.eu/ Urząd Miejski w Namysłowie; ul. Stanisława Dubois 3; 46-100 Namysłów; tel.: 77 419-03-00; fax: 77 410-03-34. NIP: 752-000-36-81; REGON: 000524513; email: email: Godziny pracy urzędu: poniedziałek; 8:00 - 16:00; wtorek, środa, czwartek, piątek: 7:30 - 15:30. Polityka prywatności · Mapa strony; Projekt i realizacja: ... ‎Spółki Gminy Namysłów · ‎Herb i flaga gminy Namysłów · ‎Kontakt · ‎Aktualności

https://pl.wikipedia.org/wiki/Namys%C5%82%C3%B3w#Nazwa Namysłów Ten artykuł dotyczy miasta. Zobacz też: Namysłów (ujednoznacznienie). Namysłów (łac. Namislavia, niem. Namslau) – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. W latach 1975–1998 miasto administracyjnie należało do starego woj. opolskiego. Prawa miejskie uzyskano ok. 1249. 30 czerwca 2008 miasto miało 16 297 mieszkańców. W mieście bardzo silnie rozwinął się przemysł spożywczy (zakłady ziemniaczane, wytwórnia lodów Nestle), a także przemysł piwowarski (Browar Namysłów) oraz przemysł elektrotechniczny, metalowy i obuwniczy. W mieście znajduje się stacja kolejowa, z której odjeżdżają pociągi w kierunku Oleśnicy (i dalej Wrocławia) oraz Kluczborka i Lublińca (linia do Lublińca). Przewozy autobusowe realizuje PKS w Namysłowie oraz PKS Opole.

Gość gość
WYMYŚLONEJ KRAINY ciąg dalszy :) linki oczywiście to wirus, ale nikt nie da się na to nabrać :)

Opole Miasto w Polsce Opole – miasto na prawach powiatu w południowo-zachodniej Polsce, na Nizinie Śląskiej, nad rzeką Odrą. Według danych GUS w I kw. 2017 r. miasto liczy 128 142 mieszkańców. Od 1950 r. stolica województwa opolskiego. Wikipedia Pogoda: -1 °C, wiatr płn.-zach., 10 km/h, wilgotność 47% Województwo: Województwo opolskie Zaplanuj podróż Opole – przewodnik turystyczny

gość dziś WYMYŚLONEJ KRAINY ciąg dalszy usmiech.gif linki oczywiście to wirus, ale nikt nie da się na to nabrać usmiech.gif xxx Wypierrdalaj stąd!!! dobrze wiesz że Namysłów istnieje więc zamknij ryj

Gość gość
przestan spamowac

Namysłów-Fakty - Strona główna | Facebook https://pl-pl.facebook.com/namyslowfakty/ Namysłów-Fakty. 5,5 tys. osób lubi to. Wydarzenia, opinie, poglądy, recenzje, dyskusje na tematy społeczności lokalnej miasta i gminy Namysłów oraz...

Urząd Miejski w Namysłowie - Strona główna | Facebook https://pl-pl.facebook.com › Miejsca › Namysłow, Opole, Poland › Organizacja Ocena: 4,6 - ‎16 głosów Urząd Miejski w Namysłowie, Namysłow, Opole, Poland. 2,3 tys. osób lubi to. Oficjalny profil Urzędu Miejskiego w Namysłowie.

Gość gość
WYMYŚLONEJ KRAINY ciąg dalszy :) linki oczywiście to wirus, ale nikt nie da się na to nabrać :)

gość dziś WYMYŚLONEJ KRAINY ciąg dalszy usmiech.gif linki oczywiście to wirus, ale nikt nie da się na to nabrać usmiech.gif xxx ile razy mam c***isać że masz wypierrdalać dobrze wiesz że Namysłów istnieje więc zamknij ryj co ten link to też wirus ? https://www.facebook.com/umnamyslow/ będę cie ignorować bo robisz z siebie większego idiotę niż jesteś !!! bo dobrze wiesz że jest takie miasto jak Namysłów!!!

gość dziś "WYMYŚLONEJ KRAINY ciąg dalszy usmiech.gif linki oczywiście to wirus, ale nikt nie da się na to nabrać usmiech.gif" xxx co Namysłów nie istnieje ? przestań się ośmieszać a ten link to co ? https://pl.wikipedia.org/wiki/Namys%C5%82%C3%B3w#Nazwa

gość dziś będę cie ignorować bo robisz z siebie większego idiotę niż jesteś !!! bo dobrze wiesz że Namysłów NIE ISTNIEJE!!! wszystkich normalnych procz tego świra zapraszamy tutaj: xxx Nie istnieje tak ? a te KURRRWA powyższe linki to co? co ty k****a czubku chcesz osiągnąć pisząć że NAMYSŁÓW nie istnieje ?skoro ci to udowodniłem dałem linki z FACEBOOKA WIKIPEDII strony internetowej Namysłowa kazałem ci wpisać w google Namysłów i wejść na wikipedie a ty dalej swoje :o to ty się ośmieszasz nie ja bo Namysłów naprawdę istnieje

gość dziś będę cie ignorować bo robisz z siebie większego idiotę niż jesteś !!! bo dobrze wiesz że Namysłów NIE ISTNIEJE!!! wszystkich normalnych procz tego świra zapraszamy tutaj: Namysłów nie istnieje tak? a ten link to co ? https://pl.wikipedia.org/wiki/Namys%C5%82%C3%B3w#Nazwa

Gość gość
ile razy można ci powtarzać upośledzony chłopcze, że nie wklejasz żadnych linków? ludzie ci screeny pokazywali z twoimi wypowiedziami, w których nie ma żadnych linków, a ty cały czas swoje :o tylko ty je widzisz, podobnie jak swój wymyślony namysłów. wpisany w wyszukiwarkę daje tylko linki do twoich tematów na kafeterii o tej wymyślonej krainie. nie ma czegoś takiego jak urząd miasta namysłów, wikipedia nic o takim miejscu nie wie, mapy googla również skończ wreszcie z tą psychozą i wróć do psychiatryka, bo z twoją głową jest bardzo źle, za chwilę zaczniesz widzieć jednorożce, centaury i inne mityczne stwory. może nawet już je widujesz w swoim wymyślonym mieście

Gość gość
Autorze, masz bardzo powazna obsesje na temat Namyslowa, a kafetrianie bardzo dobrze sie bawia twierdzac, ze Namyslow nie istnieje. Skonsultuj bezzwlocznie psychiatre, san fakt, ze wciaz probujesz udowodnic istnienie Namyslowa, jest chorobliwe. Niedlugo zaczniesz probowac udowodnic, ze istnieje Polska? Chociaz ja osobiscie bardzo watpie, ze taki kraj istnieje...I co ty na to?

Gość gość
bo Polska istnieje tylko teoretycznie :classic_cool:

Gość gość
pewnie z tych szkół też go powywalali za obsesje o swojej wymyślonej krainie jednorożców :D kobite na polskim go pyta o fraszki Kochanowskiego a ten jej z namysłowem wyjeżdża :D

gość dziś ile razy można ci powtarzać upośledzony chłopcze, że nie wklejasz żadnych linków? ludzie ci screeny pokazywali z twoimi wypowiedziami, w których nie ma żadnych linków, a ty cały czas swoje pechowiec.gif tylko ty je widzisz, podobnie jak swój wymyślony namysłów. wpisany w wyszukiwarkę daje tylko linki do twoich tematów na kafeterii o tej wymyślonej krainie. nie ma czegoś takiego jak urząd miasta namysłów, wikipedia nic o takim miejscu nie wie, mapy googla również skończ wreszcie z tą psychozą i wróć do psychiatryka, bo z twoją głową jest bardzo źle, za chwilę zaczniesz widzieć jednorożce, centaury i inne mityczne stwory. może nawet już je widujesz w swoim wymyślonym mieście xxx jestem upośledzony tak? to jesteś Upośledzony bo Namysłów istnieje do(x milion)brze wiesz że daje linki wpisy linki z wikipedii Facebooka nie rozumiesz że to ty robisz z siebie większego Idiotę niż jesteś i celowo w Screenach linki Namysłowa mi wycinacie myślicie że jestem aż taki głupi że nie wiem że tamte linki wycinacie ?

gość dziś ile razy można ci powtarzać upośledzony chłopcze, że nie wklejasz żadnych linków? ludzie ci screeny pokazywali z twoimi wypowiedziami, w których nie ma żadnych linków, a ty cały czas swoje pechowiec... xxx jestem upośledzony tak? to jesteś Upośledzony bo Namysłów istnieje do(x milion)brze wiesz że daje linki wpisy linki z wikipedii Facebooka nie rozumiesz że to ty robisz z siebie większego Idiotę niż jesteś i celowo w Screenach linki Namysłowa mi wycinacie myślicie że jestem aż taki głupi że nie wiem że tamte linki wycinacie ?

gość dziś pewnie z tych szkół też go powywalali za obsesje o swojej wymyślonej krainie jednorożców smiech.gif kobite na polskim go pyta o fraszki Kochanowskiego a ten jej z namysłowem wyjeżdża smiech.gif xxx jak myślisz gdzie chodziłem do szkoły co ? Chodziłem do szkół właśnie do Namysłowa którego uważacie za miasto wymyślone przeze mnie a doskonale wiecie że jest takie miasto jak Namysłów

Gość gość
a ten znowu swoje :o to jakaś fiksacja, nerwica natręctw czy bóg wie co jeszcze musi być

12:33 co ze szkół mnie wywalili dlatego że niby wymyśliłem sobie Namysłów? przecież chodziłem do szkół właśnie do Namysłowa tutaj do szkoły chodziłem Zespół Szkół Rolniczych w Namysłowie www.nam.home.pl/ Jubileusz 70-lecia Zespołu Szkół Rolniczych w Namysłowie · Zespół Szkół Rolniczych na Facebooku · Sport w szkole · Kącik kulinarny · Rolnik Gotuje - blog · TOP Hotels · Program Leonardo da Vinci, Erasmus+ · Karta jakości mobilności w programie Erasmus+ · Projekt Comenius Ziemia AWE · Przez

gość dziś a ten znowu swoje pechowiec.gif to jakaś fiksacja, nerwica natręctw czy bóg wie co jeszcze musi być xxx gościu od Homocwela vel Kałbuca przecież dobrze wiesz że jest takie miasto jak Namysłów Strona główna - Urząd Miejski w Namysłowie https://namyslow.eu/ Aktualności; Gmina Namysłów. »Władze gminy; »Kontakt i podstawowe informacje; »Rada Miejska w Namysłowie; »Namysłowska Rada Seniorów; »Młodzieżowa Rada Miejska w Namysłowie; »Jednostki organizacyjne; »Spółki Gminy Namysłów; »Budżet Obywatelski Namysłowa; »Sołectwa; »Osiedla w Namysłowie ... ‎Spółki Gminy Namysłów · ‎Herb i flaga gminy Namysłów · ‎Kontakt · ‎Aktualności

Gość gość
namysłów NIE ISTNIEJE

tu chodziłem do szkoły Zespół Szkół Rolniczych w Namysłowie www.nam.home.pl/ Jubileusz 70-lecia Zespołu Szkół Rolniczych w Namysłowie · Zespół Szkół Rolniczych na Facebooku · Sport w szkole · Kącik kulinarny · Rolnik Gotuje - blog · TOP Hotels · Program Leonardo da Vinci, Erasmus+ · Karta jakości mobilności w programie Erasmus+ · Projekt Comenius Ziemia AWE · Przez życie z aparatem ... Plan lekcji Logo. Aktualności · Rekrutacja · Plan lekcji · Samorząd ... Kontakt Kontakt. Ilustracja kontaktu. Adres: Zespół Szkół Rolniczych im ... Jubileusz 70-lecia Zespołu ... Jubileusz 70 - lecia Zespołu Szkół Rolniczych za nami. ... Piotra i ... Rekrutacja Logo. Aktualności · Rekrutacja · Plan lekcji · Samorząd ... Aktualności Logo. Aktualności · Rekrutacja · Plan lekcji · Samorząd ... Nowa strona ZSR Namysłów Jesteś tutaj: Home Aktualności Nowa strona ZSR Namysłów ...

skoro Namysłów nie istnieje to niby gdzie chodziłem do szkoły ? i niby gdzie się urodziłem? jak to wytłumaczysz ?