Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jestem upośledzona

Polecane posty

Gość gość

To nie zart .Jestem lekko upośledzona i w związku z tym nie wiem co dalej.Skończyłam zawodówke i to dlatego ze ludzie z praktyk trzymali mnie tam z litości ,bo niestety gdzieś indziej by mnie wyrzucili i tez dlatego ze to znajomi moich rodzicow, ale i tak sie nie nadaje i bez ogródek mi szczerze powiedzieli ze po szkole i tak mnie tam nie przyjmą .Nie dziwie sie bo pomimo ich checi ja i tak nie byłam w stanie nic pojąć i juz tez mieli mnie dosc ,jak wszyscy .Początkowo gdy poznaje ludzi budzę w nich sympatię i mnie lubią ,bo jestem miłą i sympatyczną dziewczyną .Na pierwszy rzut oka nie widac po mnie ograniczenia umysłowego,no ale po czasie orientują sie ze cos jest ze mną nie tak .Mam problem od dziecka z myśleniem i czynnosci ktore dla innych sa normalne dla mnie bywają abstrakcją .Najgorsze jest to ze zdaje sobie z tego sprawe i mimo moich staran nie potrafie dorównac moim rówieśniką .Jestem nieporadna i trzeba mi pomagac i bardzo tego nie lubie ,ale to niezależne ode mnie .Cholerna niemoc i bezslinosc ,upokorzenie ,nikomu tego nie życze .Mam problem i nie wiem co mam teraz począć .Do pracy nie pojdę bo sie do niczego nie nadaje,prawko odpada,dalzsza edukacja tez średnio ma sens .Chodzilam do lo dla doroslych i generalnie nauczyciele spoko i kazdego kto chodzi przepuszczą ,nawet taką osobę jak ja ktorą nawet matematyka na poziomie gimnazjum przerasta .Matury i tak bym nie zdala i jedynie srednie wykszt i w sumie zawsze cos ,ale uposledzonej osobie za wiele to nie pomoze .Jestem załamana swoja sytuacją zyciową .Całe dnie wegetuje w domu a znajomych jak sie domyslacie nie mam .Mieszkam w malym miescie taka wies praktycznie i tu nikt nie chce sie ze mna zadawac.Plotki szybko sie rozchodza i wiekszosc wie ze mam cos z glową.Faceta tez mam cięzko znalesc.Jestem w miare ładna ,ale z powodu swojej choroby nikt mnie nie chce .Mam ochote sie zabic ;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować