Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hrabina z kotem i myszami

Poród

Polecane posty

Gość gość
Myślę, że poród to pikuś przy tym co się teraz dzieje w naszym kraju w związku z kobietami. Ja się w ogóle boję zachodzić w ciąże. Badanie prenatalne nie, woda na porodówkach, nie, cesarki też nie - co jeszcze chcą wymyślic? Dziwię się tym, co sprzedały się za 500+ (oczywiście szanuje rodziny, którym faktycznie te pieniądze pomogły), 3,4,5 dziecko i nowe smartfony, lans i wycieczki. To ma być macierzyństwo?

Gość gość
Nie wiem ale jak już się zdecydujesz i zaczniesz rodzić to nie wpuszczaj faceta na salę porodowa tylko będzie przeszkadzał i wstydu ci narobi

Gość gość
Ja tez sie balam bardzo ale u mnie akurat wszystko poszlo dobrze mialam cc i wcale bardzo pozniej nie bolalo szybko doszlam do siebie i normalnie funkcjonowalam rana bardzo szybko sie zagoila pobyt w szpitalu i opieka super ale wiem ze inne kobiety maja zle doswiadczenia np moja kolezanka po sn bo cos ja zle zszyli i dlugo ja bolalo

Gość gość
Tego jaki bedziesz miala porod nie przewidzisz. Ja rodzilam 2 razy. Pietwszym razem bylam mloda 25 lat, pojawily sie komplikacje, szybka cesarka bo bylo zagrozenie zycia, bylam pewna ze umieram. Skonczylo sie dobrze w sensie, ze ja I dziecko zdrowe, ale problemy z tego powodu ciagnely sie ok. 2 lat. Drugie dziecko w wieku 36 lat I tu zaskoczenie porod calkiem normalny, bol do wytrzymania, szybko doszlam do siebie.