Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawiodłam się

Polecane posty

Gość gość

Opowiem w skrócie. Od jakiegoś czasu spotykalam się z pewnym facetem. Spedzalismy ze sobą czas niemal codziennie, sex był świetny, zachowywalismy się jak para...po czym on po jakimś czasie stwierdził (gdy zaczęłam drazyc temat jak wygląda sytuacja między nami) , że nie jest gotowy na żadne związki, ale możemy się spotykać (nawet na samą bliskość typu przytulanie, pocałunki). On wie o tym, że jest mi przykro, ale nie chce zrywać kontaktu. I stąd moje pytanie - niejeden raz słyszałam, że wiedząc, że kobieta oczekuje czegoś więcej, faceci w takim układzie zrywaja kontakt, żeby pozbyć się problemu. Czy on totalnie nic do mnie nie czuje czy po prostu zaangażowanie go przerasta? Czynnikiem wpływającym na tą sytuację może być też jego sytuacja rodzinna (ojciec zostawił matkę, gdy była w ciąży i nie chciał nawet nigdy go poznać). Naprawdę ciężko mi uwierzyć, mimo tego, że słyszy się o takich sytuacjach, że byłby na tyle perfidny, żeby cały czas udawać przede mną. A spędziliśmy wiele cudownych chwil.

Gość gość
Zapomniałam, że nigdy przede mną nie był w związku ani nie uprawiał sexu.

Gość gość
Zapomniałam napisać*

Gość gość
Up

Gość gość
chciał zamoczyć k****a i tyle