Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja jestem jakas glupia czy co ?

Polecane posty

Gość gość

facet wmawial mi, ze kocha mnie jak siostre, ze jestem taka super fajna i w ogole.Raz tylko powiedzial ze jestem ladna ale to byl komentarz sytuacyjny ze tak powiem.Kilka razy pisal ze ma na mnie ochote, ale to bardziej w takim tonie zartobliwym. Oczywiscie byly podteksty seksualne bardzo czesto. Przytulal sie do mnie...Mi sie to nie do konca podobalo, nie zebym cos podejrzewala, ale po prostu...nie lubie takich zaczepek od faceta z ktorym nie jestem w zwiazku. Zwracalam uwage, to wszyscy sie smiali, mowili ze on zartuje i przesadzam.Taaa... tak przesadzalam, ze prawie mnie zg****il. I teraz maja za swoje, wszystkowiedzacy.

Gość gość
Zly tytul, myslalam o czym innym, ale juz mniejsza o to..

Gość gość
Ale z tego co piszesz to mocne były te żarty w jego strony. Może on nie do końca żartował?

Gość gość
Ale patologia

Gość gość
Teraz juz wiem, ze to nie byly zarty, wtedy myslalam ze tak, ze moze on tak do kazdej...akurat pracuje z nim i w pracy mam towarzystwo facetow glownie wiec nie mialam jak zaobserwowac czy do innych kobiet tez tak 'zartuje'. ci moi wspolpracownicy mowili, ze to przeciez zarty, a ja sie wywyzszam i mysle,ze on od razu chcialby jednego. a teraz im glupio. jak zostalismy sam na sam to sie na mnie rzucil, gdyby nie to ze obok byl ktos to podejrzewam ze zle by to sie skonczylo dla mnie

Gość gość
no napisala wyzej ze pewnie by ja zg****il gdyby nie inny czlowiek

Gość gość
Gdy zostalismy sam na sam to sie na mnie rzucil i gdyby obok nie stal ktos... fajnie sie to czyta

Gość gość
Pompke czytasz czasem co ktos pisze? Czy odpowiadasz na oslep?

Gość gość
pewnie chodzilo o interwencje innej osoby...niespdziewana.tak ciezko zrozumiec??????

Gość gość
Jak ktos pisze niezrozumiale to nic a nic nie da sie zrozumiec.

nie pompke tylko pommmpek widac jak ty czytasz :D hehe tak jak ktos napisal autorka pisze troche niezrozumiale Pozdrawiam was czule :D