Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z jakiego powodu uprawiacie seks?

Polecane posty

Gość gość

Bo podobno kobiety uprawiają seks z bardzo wielu różnych powodów

Gość gość
Kocham go i to dlatego

Gość gość
Z miłości tylko i wyłącznie

Gość gość
co to za pytanie, o jezu co za ludzie. mnie się zepsuła szlifierka i pomyslalem a bzykne sasiadke, to tez jakis powód. wydymałem tez sasiada z drugiego bloku po tym jak w lidlu kupiłem mleko po terminie waznosci, tez powód nie?

Gość gośćdalia
Bo chce miec akurat z nim dziecko,on wie i twz chce

Gość Naczelny dupczyciel w PL
Ja robie to z miłości :-P :-D

Gość Naczelny dupczyciel w PL
Z miłości do c**ek ;-) :-D

Gość gość
Ja mam małe libido. Jestem singlem., mam 30 lat . Nawet do seksownej prostytutki mi się nie chce jechać. Jakiś czas temu uprawialem z nią seks i było to podniecajace ze względu na to że byłem u niej pierwszy raz i z powodu jej piękna. Czyli wychodzi na to, że podnieca mnie seks z kimś, z kim mało razy to robiłem i z seksownosc***artnerki. N.

Gość gość
Bo nie chcę aby się mój mąż szlajał po burdelach.

Gość gość
Dla sportu jak kazda kobieta

Gość gość
Seks bez powodu jest najlepszy.

Gość gość
Nie obrażaj kobiet bo akurat niektóryn sex nie w głowie.

Gość gość
Nie wypada nie uprawiać.

Gość gość
z powodu chcicy

Gość gość
Seks powinno uprawiać sie bez powodu i bez oczekiwań bo to taka sama potrzeba jak jedzenie czy spanie. Czy jesz z jakiegoś powodu? Czy idziesz spac z jakiegoś powodu? Jemy bo jesteśmy głodni, idziemy spac bo jesteśmy zmęczeni, uprawiamy seks bo mamy na niego ochotę. Seks uprawiany z jakiegoś powodu jest miałki i nie daje zadowolenia a także oddala partnerów od siebie.

Gość gość
Bo lubię, poprawia mi nastrój i mam kochanego męża, który nie jest egoistą w łóżku.

Gość gość
Ktoś wyliczył ponad 230 powodów, dla których kobiety uprawiają seks. I nie mają z tym problemu, że sucho, że nie ma ochoty itd.

Gość gość
Uprawianie seksu bez ochoty i jak sucho ? - a mężczyźni to niby uprawiają seks bez ochoty i jak im nie stanie.

Gość gość
08:45 A prostytutki to mają ochotę na seks? A te panie, co skarżą się na metoo?

Gość gość
08:53. "A prostytutki to mają ochotę na seks? X Nie wiem ' jak będziesz to się pytam X "A te panie, co skarżą się na metoo?" Jeżeli dochodzi do seksu bez zgody jednej z osób to jest gwałt. Faceci też są gwałceni w więzieniu, ale chyba nie piszemy o tego typu przypadkach. Więc pytam jeszcze raz czy mężczyzna uprawia seks jak nie ma ochoty o mu nie stanie?

Gość gość
09:20 Oczywiście, że może uprawiać seks. Jaki problem? Seks to nie tylko penetracja. A pan skarżących na metoo nikt nie gwałcił. Co najwyżej uzależniał danie pracy czy innej korzyści od seksu

Gość gość
Tak. Ja kiedyś miałem sex dla " świętego spokoju " taka była namolna i wręcz brutalna (zaciągneła mnie na imprezie do drugiego pokoju i zaczęła lizać penisa) ze w koncu wyobrazilem sobie scenki z moich ulubionych p****li i ja przelecialem. Słowo "nie " z moich ust padało kilkadziesiąt razy ale ona twierdziła że poprostu mam moralniaka bo ona jest mężatką (normalnie mam gdzieś czy babka jest mężatką czy nie ) no ale ona sobie tak to tłumaczyła. I fakt, czułem się potem, przez kilka godzin jakis taki zbrukany, wykorzystany i brudny. Na szczęście to tylko kilka godzin ale nie zazdroszczę kobietom jeśli to trwa u nich dłużej. Po kilku latach miałem jeszcze jeden taki przypadek.

Gość gość
"Oczywiście, że może uprawiać seks. Jaki problem? Seks to nie tylko penetracja. " X Po co uprawiać seks jak się chęci nie ma? X "A pan skarżących na metoo nikt nie gwałcił. Co najwyżej uzależniał danie pracy czy innej korzyści od seksu" Jeżeli kobieta się na to godzi to nie jest metoo tylko umowa między nimi - a czy kobieta całkowicie nie ma wtedy chęci i jest wtedy sucha to nie wiem (spytaj się jak taka znasz).

Gość gość
Gość 09:29 - ale jednak w końcu się podnieciles jeżeli ja przeleciałeś (gdyby Ci nie stanął to by nic z tego nie było). A są kobiety, które w trakcie stosunku dalej są suche ( więc dalej nie są podniecone).

Gość gość
Ale glupie pytanie.

Gość gość
Bo seks jest super.