Gość gość Napisano Marzec 20, 2018 Witam, od razu przejde do sedna sprawy. Wiec powiedzcie mi prosze.. Ja przesadzam czy jednak sluszne sa moje podejrzenia? Jestesmy z chlopakiem razem od roku. Przez pierwsze piec miesiecy byl zarabistym chlopakiem, caly czas mogl ze mna pisac, siedziec i ogolnie poswiecac bardzo duzo czasu dla mnie, potrafil zrezygnowac z wyjscia z kolegami aby przyjechac do mnie jak chcialam, po proatu myslalam ze trafil mi sie ideal... Jednak teraz jest calkiem inny niz byl, znaczy dalej mi mowi ze mnie kocha, spedzamy razem wolny czas, dziennie to jest ok 3h plus szkola, ale juz np mniej piszemy, zaczelam denerwowac sie o to ze napisze mi ze przyjdzie do mnie o 15 a jednak przychodzi 15:05, z tym to wiem ze przesadzam ale odbieram to wtedy jak unikanie spotkan ze mna, ze gra na czas... Denerwuje mnie to, ze nie ma mnie nw tapecie, po prostu nie wiem co mi odbija ale wiem ze przez to moge go stracic bo ile mozna to znosic? Co ja mam zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach