Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studenktaa211

jak obliczyc 1%?

Polecane posty

Gość studenktaa211

jesli mialam dochód roczny okolo 4500zł. Zwrot podatku mam 700zł. to ile wyniesie 1% ktory chciałabym przekazac?

Gość gość
aaaap s*******e ,bo nie wiem ile tym starym dziadom oddadzą moich piniendzy.

Gość gość
To zalezy jaka miałaś zaplacana zaliczkę na podatek. Od tej kwoty liczony jest 1%

Gość gość
ja pierd....le litości, niech to będzie prowo, a nie studentka po maturze, tak durna, że 1% podatku nie potrafi policzyć

Gość gość
Ty wpisujesz tylko organizacje/fundacje i jej nr konta. Skarbowka robi resztę :)

Gość studnetkaaa221
prosze mnie nie obrazac.mam prawo tego nie wiedziec. ZArabiloam okolo 4500zł ,do zwrotu- nadpłaty mam 700zl. wiec pytam jak obliczyc 1 %? :( z czego na co jak? ile to bedzie ten 1%???? prosze mi pomoc.

Gość gość
uzupełnilam juz PITA...i wpisałam fundację. ale tam nie bylo rubryki ktora mimowi ile to bedzie ten moj 1%. poporstu jestem ciekawa.

Gość gość
Obliczenie 1% to jest na poziomie gimbazy, jakim cudem zdałaś maturę i robisz studia? Wstydź się dziewcze wstydź 😭 będzie wyższe wykształcenie i co za tym, nic oprócz świcha. Błagam napisz że to prowo!!!!

Gość gość
1% to dana kwote mnozysz w kalkulatorze przez 0,01, czyli np 7 tys razy 0,01, wyjdzie 70.

Gość gość
to nie jest prowo. skad mam wiedziec z ktorej kwotty mam obliczyc 1 %? jesli nie mam podatku do zaplaty...tylko nadplate? z tej nadplaty 700zł?

Gość gość
23:34 XDD to musi być prowo :D

Gość studnetkaaa221
JA NIE PYTAM kretynkio jak w matematyce obliczyc 1 % . bo wiem,jak kazde 8 letnie dziecko, ze to jedna setna.:P ALE pytam jak obliczyc 1 % darowizny?????????/ jaki jest schemat ,wzor obliczenia...jak nie mam zadnego podatku do zaplaty????? to bedzie 1% z 700zł????

Gość gość
kretynko? licz sie kurwo ze słowami. i w*********j

jesli nie mam podatku do zaplaty...tylko nadplate? z tej nadplaty 700zł? x zawsze pomagasz dobroczynnie za pomocą aparatu państwowego?:O

Gość gość
czytam i nie wierzę... naprawdę jest aż tyle debili na świecie?!

Gość gość
studnetkaaa221 wczoraj wyzywasz tam kogoś od kretynek, kiedy sama jesteś takim downem ze nie wiesz jak obliczyć 1% darowizny. wiesz jaki z tobą jest problem, że nawet nie zdajesz sobie sprawy jaka jesteś głupia ... studentko, i własnie takie durnoty robią teraz studia.

Gość gość
jeśli to twoje 4500 dochodu to podstawa obliczenia podatku, to ten podatek to 253zł 98gr, a 1% z tego to 2zł 54gr nie ma za co biorąc pod uwagę poziom autorki: 1. nie zdziwiłbym się gdyby z trudem odróżniała dochody od odchodów :D 2. zrób ludzkości dobrze i nie rozmnażaj się, proszę...

Gość gość
"uzupełnilam juz PITA...i wpisałam fundację. ale tam nie bylo rubryki ktora mimowi ile to bedzie ten moj 1%" x Tam JEST taka rubryka.