Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek na odległość i tylko tyle, niczego więcej się nie doczekam.

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy w związku na odległość, dobry związek, dogadujemy się choć w jednej kwestii nie wychodzi. Partner wie dobrze jak bardzo mi zależy byśmy razem stworzyli rodzinę a on nie chce małżeństwa, zobowiązań z tego wynikających. Wymyślił sobie, że powinniśmy być szczęśliwi żyjąc osobno każdy na swoim i spotykać się co dwa trzy tygodnie na kilka dni. Cały czas czekałam, że zmieni swoje zdanie ale teraz mam już dość ... Czuję się fatalnie jak jakaś zapchnij dziura i nie widzę sensu dalej tak żyć. Jemu jest wygodnie ze mną i pewnie dlatego chce ten związek utrzymać a gdzie zostałam ja w tym wszystkim? moje marzenia, dążenia do spełnienia. Kurczę to jakaś marna parodia i stałam się jej główną bohaterką. Smutne co? A ja tylko chcę mieć przy sobie kochaną osobę, dzielić troski i radości powszedniego dnia . Czy pragnę zbyt wiele?

Gość gość
Jak chcesz to poznaj mnie. Ja spełnie Twoje oczekiwania.

Gość gość
Na odległość to nie ma związków raczej takie koleżeństwo :)

Gość gość
Jestem w podobnej sytuacji.Osobiście on nie przeczuwa że straci jeśli się nie zdeklaruje.Wiem, że nie dam rady czekać na niego i spotykać się co trzy tygodnie na 2-3 dni.To jest męka.

Gość gość
Dosłownie to jest męka, założyłam temat by dojrzeć do decyzji która mnie czeka . Ha .. jak mam cię poznać?

Gość gość
Autorko, wychodzi na to, że macie odmienne plany, oczekiwania, marzenia i w takiej sytuacji pewnie nic z tego nie będzie. Widocznie dla niego nie jesteś TĄ JEDYNĄ , więc poszukaj sobie lepiej innego, a tego nie zmuszaj do niczego. Bo ty chyba nie chciałabyś, żeby ciebie jakiś facet, z którym nie widzisz przyszłości, do czegokolwiek zmuszał, prawda?

Gość gość
Nie zmuszam do niczego, tylko czekam albo czekałam zbyt długo. Czas najwyższy coś zarobić i będzie to raczej bolesna decyzja.

Gość gość
To ja z wczoraj . No może złego słowa użyłam, że zmuszasz. Ale zastanów się - gdyby on chciał tego samego, to by się ucieszył i robił wszystko, żeby tak się stało, A tymczasem on ci wyraźnie powiedział, że chce zupełnie czegoś innego. I w takiej sytuacji to możesz tylko czekać, ale nie wiadomo na co lub spełnić kiedyś swoje marzenia z kimś innym, bo ten to strata czasu, jak dla mnie. Powodzenia

Gość gość
Nie zależy mu aż tak, nie jesteś dla Niego Ta Jedyna i prawdopodobnie ma kogoś w swoim mieście i leci na dwa fronty- nie on pierwszy i Nie ostatni.

Gość gość
Do (11.31) Dziękuję. Jest mi bardzo trudno, bo bardzo Go kocham i targają mną różne myśli. Wiem również, że takie czekanie w nieskończoność źle się dla mnie skończy. On sobie poradzi, jak to facet a kobiecie trudniej. Mam zamiar w święta porozmawiać, nie chcę dłużej czekać. Pozdrawiam

Gość gość
Ale co on zamierza robić w czasie gdy nie będziecie razem? Niezła furtka, przykra sytuacja

Gość gość
Nie wiem co będzie robić, praca, godziny przy kompie, spacery,rower itp.. A o tej rzekomej furtce wcześniej myślałam, no właśnie to tak jakby był wolny. Kurka przerąbane mam. I po co to wszystko było zaczynać.

Gość gość
Zakończyć układ definitywnie choćby był jak miód. Ty jesteś daleko a on u siebie ma inną ( nie przyzna się nie pytaj) Trzeba przyznać, że taki układ dla faceta jest bardzo wygodny i po co komplikować wszystko małżeństwem. Trzeba również dodać, że miłości do Ciebie w nim nie ma jest tylko udawanie dopóki się mu to opłaca. No przykre.

Gość gość
Aż trudno uwierzyć w miłość szacunek w tym związku na niby