Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gej bi czy hetero?

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem gejem, nie jestem nawet biseksualny, bo nie kręcą mnie faceci pod względem fizycznym. Drażnią mnie baby tak strasznie, ze nie mogę... takie plotkary, knują i setki teorii spiskowych, nie lubie raczej z nimi przebywać i rozmawiać. Miałem kilka dziewczyn ale irytowało mnie ich zachowanie (zakupy, kawki, psiapsi, makijaże, gruba i jak się spasla ta suka). Natomiast ostatnio mimo pociagu do kobiet pod względem seksualnym poczułem przy przełożonym w pracy motylki w brzuchu, miękły mi nogi itd gadaliśmy kilka godzin, ale jak w mojej głowie przechodzi do fantazjowania o seksie to mi się wymiotować chce ;) jestem bi, czy hetero?

Gość gość
Bzyknij sie z facetem to bedziesz wiedzial

Gość gość
Ale faceci mnie nie kręcą, może mi stanąć tylko na myśl o całowaniu i jakimś pettingu a jak przychodzi do myślenia o całym stosunku to wszystko mi się cofa

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
Sprobuj. Raz to nie pedał

Gość gość
Bo Nie podnieca mnie facet jak już jest nagi a poza tym chyba ciężko z namiętnością u gejów. Ja bym chyba zwymiotował jakbym miał walić w niedomyta dziure

Gość gość
Wystarczy domyc.

Gość gość
Przeciez nie wezmiesz oblecha tylko fajnego kolesia z ogolona fajna dupa wysportowana. Lewatywe mozna zrobic. A baby w d**e nie bzykales?

Gość gość
Tak ale mam uraz bo raz mimo ze się umyła to wyszło jak wyszło a poza tym chyba bym myślał podczas seksu z facetem ze ma jednak ciało baby

Gość gość
Miales gowno na penisis po analu?

Gość gość
Od tamtej pory nie mam baby, a to już 3 lata ;P nie żałuje ani jednego dnia, mam spokój, a w kwestii seksu to jestem w układzie i to mi pasuje, ale brakuje mi miłości, a czuje ze nie jestem w stanie kochac kobiety, szlag mnie trafia

Gość gość
Właśnie mi nie przeszkadza absolutnie homoseksualizm... problem w tym ze ja się po prostu nie czuje gejem