Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie u użytkowanie wózka. proszę wejdzcie

Polecane posty

Gość gość

Wózek ma zwrotne przednie koła. Jedno z nich (od jakiegoś czasu) jeśli nie jest zablokowane telepie na prawo i lewo wprowadzając w drganie cały wózek. Jeśli są zablokowane to jest ok. Zadzwoniłam do sklepu, bo wózek jest na gwarancji i ogólnie mam przywieźć wózek, ale facet powiedział, że tak ogólnie odblokowuje się kółka jak jest się w ciasnym miejscu gdzie trzeba manewrować. A jak spaceruje się tak normalnie to lepiej na zablokowanych. Ja jeździałam na odblokowanych, bo niby spacer, prostawa droga, ale zawsze był jakiś skręt, a dużo zwrotniejszy jest wózek na odblokowanych. Boję się, że jak zawiozę wózek to facet będzie kręcić nosem i niekoniecznie chciał uznać reklamacje bo niby źle użytkowałam wózek jeżdząc na odblokowanych. A Wy spacerujecie na zablokowanych i odblokowanych?

Gość gość
Cały czas miałam odblokowane koła w wózku 3w1, a teraz w spacerowce, nie wyobrazam sobie inaczej, nie daj się zbyć jakimiś p*****lami, które sobie ktoś wymyślił- po to wózek ma skrętne koła, żeby z nich korzystać

Gość gość
Kupilam nowy wozek i na pierwszym spacerze wlasnie przy odblokowanych kolach chybotaly sie na boki wprowadzajac wozek w drgania. Wyslalam do producenta na reklamacji i okazalo sie ze z przodu na kolami sa takie gumki (tak bylo w moim modelu) ktore powoduja tarcie z plastikiem i kolo ladnie powinno isc, nie chybotac sie. Wymienili mi te gumki i dali zapas. Od tego czasu problemu nie ma. Jezdzenie na zablokowanych kolach to porazka.. Zobacz w swoim wozku, jak zdejmiesz przednie kola czy sa tam jakies gumowe elementy ktore powinny powodowac tarcie