Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MCH

Jak się całować z języczkiem pierwszy raz z dziewczyną i chłopakiem

Polecane posty

Gość gość
Edytko pocałuj mnie w usta mmmm Ty bardzo to dobrze robisz swoimi dużymi ustami mmmm

Gość ewela 25
każdy sposób całowania jest dobry , ucz się i nie pytaj :P

Gość gość
- Jak się całować z języczkiem? Wyciągasz język i powoli wsuwasz dziewczynie albo chłopakowi do ust. - Pierwszy raz? Nie ma to żadnego znaczenia czy się kochasz pierwszy raz czy setny.

Gość gość
moim zdaniem jest to indywidualna sprawa i zależy od konkretnie dwóch osób i nie ma stuprocentowej porady żeby każdemu przyniosła pomoc jeśli chodzi o całowanie bez języka czy też z językiem

Gość gość
Jak się całować z języczkiem pierwszy raz z dziewczyną... Namiętnie, powoli, ale umyj zęby przed pocałunkiem !!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Panie i panowie tak pytam na forum czego najlepiej nie jeść przed całowaniem bo to będzie mój pierwszy raz?

Gość gość
Ja polecam godzinę przed całowaniem nic nie jeść bo może się odbijać jedzeniem w trakcie lizania się hi hi hi

Gość gość
ja tam jem na co mam ochotę nawet cebulę a jak sę chłopakowi nie podoba to nie musi się ze mną całować

Gość gość
Jak się całować z języczkiem pierwszy raz z dziewczyną i chłopakiem... Jak ktoś nie wie jak pocałować kobietę albo mężczyznę to niech wraca do książek bo pewnie ma nie więcej jak 13 lat albo 17

Gość zOna15
A gdzie najlepiej całować faceta?

Gość messi3
no chłopaka najlepiej całować w usta , łopatkę i łokcie a niektórzy faceci też lubią jak się ich całuje w kolana i kostki od nóg

Gość gość
ooo taaaa, a kobietę gdzie najlepiej całować ? jest tu jakiś ekspert od pocałunków ?

Gość gość
W usta i w szyję się całuje dziewczyny.

Gość wspomnienia z tamtych lat
Ja miałam bardzo nietypowo bo mnie uczyła... współlokatorka XD Nie byłyśmy żadnymi lesbijkami, nie myślcie sobie. Po prostu żadna z nas nie bardzo umiała to robić i najpierw ćwiczyłyśmy na poduszkach a potem ona zaproponowała żeby tak razem poćwiczyć :D :D

Gość gość
8:23 Obleśne.

Gość gość
wspomnienia z tamtych lat# i tak o to zostałaś lesbijką :) Dzieci są całowane od małego przez bliskich to jak dorosną to nie mają problemów z całowaniem na języczki ale widocznie niektórzy mają taki problem ;)

Nie zostałam żadną lesbijką. To były tylko pocałunki, nic więcej. Więcej tam było chichotania niż prawdziwego całowania. Zresztą nie wiem czy to można było nazwać pocałunkami. Raczej cmokaniami w usta. To wszystko. Ewentualnie za całowanie można przyjąć gdy wsunęła mi język do buzi. Ja jej też próbowałam wsuwać ale znowu częściej parskałyśmy śmiechem niż rzeczywiście się całowałyśmy.

Gość gość
mi się z chłopakiem przytrafiło pocałować ale to dla jaj tak i też się śmialiśmy , raz taki przypadek był u mnie i nigdy więcej :]

Gość gość
Do wspomnienia z tamtych lat wsunęła mi język do buzi. Ja jej też próbowałam wsuwać x Wybacz ale to lesbijstwo. Może jszcze napiszesz że się obejmowałyście?

Gość gość
ja bym to traktował jako chwilowe wygłupy jak beznamiętności to było

Oczywiście, że się trochę obejmowałyśmy. To było ćwiczenie całowania tak jak się całuje z chłopakiem. Przecież przy całowaniu nikt nie trzyma rąk w kieszeniach. Więc w jakimś sensie na pewno się obejmowałyśmy, dotykałyśmy, przytulałyśmy, itd. To samo z namiętnością. Wszystko miało wyglądać jak przy prawdziwym pocałunku z chłopakiem. Inaczej ćwiczenia nie mają sensu. Oczywiście są pewne granice i kiedy w żartach wsunęła mi rękę pod koszulkę to oczywiście przystopowałam ją. Żarty, nie żarty, ćwiczenia, nie ćwiczenia, ale po cyckach macać to ja się nawet chłopakowi bym wtedy nie pozwoliła. Jak więc widzisz nasza zabawa choć może się komuś wydać głupia i lekko zboczona to w rzeczywistości granicy przyzwoitości nie przekraczała. Dlatego nie pisz o lesbijstwie bo obie jesteśmy hetero.

Gość gość
a podnieciłaś się czy nie ? wbrew pozorom to istotne

Gość gość
To cienka granica i łatwo ją przekroczyć jak się oczy zamknie i się zapomni :(

Gość gość
o kurde poradnik pierwsza klasa !!! .

Gość gość
wspomnienia z tamtych lat A mąż wie o Twoich ekscesach z koleżankami? ;)

Gość gość
a po co ma mąż wiedzieć hihih

Gość gość
Jak się całować z języczkiem pierwszy raz z dziewczyną delikatnie i namiętne pocałunki

Gość gość
Najlepszy poradnik o całowaniu jaki widziałam ;-)

Gość gość
jak nie wiecie jak się całować z językiem to już tragedia jak żyć :/