Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MCH

Jak się całować z języczkiem pierwszy raz z dziewczyną i chłopakiem

Polecane posty

Gość MCH

Cześć. Wiem, że jest zapotrzebowanie na tego typu poradniki więc zrobiłem taki uniwersalny poradnik, taka jakby instrukcja - jak całować się ( z języczkiem i bez języczka ) z dziewczyną, z chłopakiem. x Link do filmu z poradnikiem - https://www.youtube.com/watch?v=QyNXLN1RKmA x Co sądzicie o tym mini poradniku? Może czegoś zabrakło? Jestem otwarty na wszelkie uwagi.

Gość gość
ja się sam nauczyłem całować ale jak ktoś nie wie jak się do tego zabrać a wiem że są takie dziewczyny i chłopaki to im się przydadzą takie porady

Gość R x
U mnie to było inaczej bo mnie nauczyła dziewczyna całować ;) Miałem wtedy 17 lat a ona 24 i najpierw bez języczka a za którymś razem już się całowaliśmy na języczki ;) Przed całowaniem nie warto pić napoi gazowanych bo się w trakcie całowania odbija he he

Gość Welda
Mógłbyś iść za instruktora całowania. ;) Jeszcze nie widziałam takich porad krok po kroku odnośnie tak prostej czynności jak całowanie. ;) Z tym miodem to dobry pomysł.

Gość MCH
Dzięki za pochlebne opinie, ale żadna negatywna krytyka? Welda@ ja instruktorem całowania? No nie wiem... może kiedyś. Oczywiście jeśli już, to nieodpłatnie. R x@ To miałeś farta, bo większość dziewczyn same nie potrafią się odpowiednio i zmysłowo całować, a takie poradniki co zrobiłem są właśnie dla takich osób.

Gość gość
wedlug mnie jest to bardzo dobry instruktaz dla tych co nie umieja sie calowac no ale to dla tych co chca pierwszy raz sprobowac to i nie maja doswiadczenia ? tylko na tym filmie ktory to moment dla zaawansowanych ?

Gość gość
Nie wiedzialam, że aby sie całować potrzebny jest poradnik. Jak sie kogoś kocha to całowanie wychodzi samo z siebie.

Gość gość
Masakra :D

Gość Jola C
To chyba raczej poradnik dla młodzieży :D Ja kiedyś kupowałam gazetę brawo girl i tam był poradnik jak całować się z chłopakiem ale już nie pamiętam czy coś mi się przydało bo to było 25 lat temu :D

Gość gość
dobre rady zawsze w cenie dzięki mch ! ! !

Gość gość
chcesz pierwszy raz polecieć w trójkąta? ,,,,masakra

Gość gość
A co ie nauczyłeś się jeszcze całować z języczkiem??? :D

Gość gość
Jak się całować z języczkiem i z humorem ;) Przynajmniej humor mi się poprawił :)

Gość gość
a jakie znacie najlepsze techniki do całowania się z języczkiem ale i też beż języka? może macie jakieś swoje opatentowane techniki :D

Gość gość
Chcialam dodać że do calowania potrzebny jest swieży oddech.Polecam gumę mietową.

Gość gość
z gumą do żucia jest niebezpiecznie lepiej umyć zęby i zjeść liść mięty wcześniej żeby z żołądka nie szedł przykry zapach

Gość gość
Z tym liściem mięty to nie słyszałam ale wydaje mi się że nie ma co przesadzać. Umyć żeby dobrą pastą do zębów osobiście polecam do higieny jamy ustnej pastę firmy Apis Natural Cosmetics. Na długo świeży oddech.

Gość Rox ania
Fajnie że uświadamiasz młodzież jak poprawnie się całować z języczkiem bo dzisiejsza młodzież dobrze się nie całuje a jest szansa że to się zmieni dzięki tego typu poradnikom !!!

Gość Soniaaaa
kto mnie nauczy całować na żywo ? :)

Gość gość
Mój pierwszy raz to było na randce i obeszło się od dobrych porad , calowaliśmy się namiętnie i było cudownie

Gość gość
chyba dzieci co mają 13 lat się pytają jak się całować z języczkiem bo nie wiedzą że to same przychodzi z wiekiem ;)

Gość gość
gość dziś Nie wiedzialam, że aby sie całować potrzebny jest poradnik. Jak sie kogoś kocha to całowanie wychodzi samo z siebie. X :D

Gość gość
Rox ania dziś Fajnie że uświadamiasz młodzież jak poprawnie się całować z języczkiem bo dzisiejsza młodzież dobrze się nie całuje a jest szansa że to się zmieni dzięki tego typu poradnikom !!! X Skad mozna wiedziec jak sie caluje dzisiejsza mlodziez ? :D

Gość gość
:D przypomnial mi sie glonojad u kolezanki w akwarium .

Gość gość
Rox ania chyba nieźle tam uświadamia tą dzisiejszą młodzież w zakresie seksu ;)

Gość gość
Najlepiej zapytaj rodziców jak się całować z języczkiem bo za nim byłeś to oni już to ćwiczyli a najlepsze rady są od rodziców.

Gość gość
o tak zapytaj dziadka i babcię powiec że wnuczek albo wnuczka nie wie jak pocałować dziewczyne albo chłopaka

Gość gość
Zapytaj babci zapytaj dziadka zapytaj mamy zapytaj taty zapytaj siostry zapytaj brata a najlepiej nie pytać nikogo tylko samemu się nauczyć całować z językiem a próbować można na lusterku

Gość Edy taaa
uwielbiam całowanie jak każdy tutaj na forum :) pozdrawiam was chłopaki