Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mikser planetarny, proszę o radę

Polecane posty

Gość gość

WITAM, mam pytanie odnosnie miksera recznego lub planetarnego, mam mikser zelmer reczny ale planuję zakup miksera z obrotową misa, i nie wiem jaki zakupic, sa z zelmera tak różnie do 200zł. ale mają małae misy takie 3 lit, albo rozwazam zakup takiego planetarnego z zeliwna/metalową nie wiem z czego one są misą, ale takie 350zł. bo takie sa na allegro, czy macie takie doradzciecie jakie macie doświadczenia, czy za taka cenę kupię coś dobrego i jakiej firmy w tej cenie, -2 pytanie odnosnie tego typu zakupów na allegro, czy bezpieczne sa takie zakupy chodzi mi czy sprzet nie zostanie uszkodzony w czasie transportu i jak jest z gwarancją w razie jakiejs usterki, nawet jak dostanę paragon zakupu czy sprzedawca czy producent uwzględniaja zakupy z allegro, bo gdzieś czytałam że różnie bywa z naprawą zakupów z allegro -wypowie sie ktoś

Gość gość
Kupowałam na allegro zmywarkę i pralkę. Sprzęt doszedł cały. Kupuję różne rzeczy i do tej pory nie było problemu. Sprzęty były tańsze o jakieś 200 zł niż te same w sklepie. Co do miksera to nie wiem . Planowałam zakup ale zmieniłam zdanie. Dwa lata temu kupiłam za 500 zł robota kuchennego Bosch i jestem zadowolona. Robot ma miskę do ciast taką ok. 3l mnie wystarcza, nie jest obrotowa. Jest też przystawka do warzyw , tnie na wiórki duże i małe, na plastry cienkie i grubsze i szatkuję na tym kapustę do obiadu. Ma też maszynkę do mielenia mięsa ale za słaba jest do surowego mięsa, jednak sprawdza się w mieleniu ugotowanego mięsa , dla mnie to przydatne bo często robię pasztet taki do foremki. Jest też tarcza do tarcia ziemniaków na placki i pojemnik do robienia koktajlów albo miksowania zup czy czegoś innego :-) miksuję na tym przegotowane owoce do dżemu :-) robot planetarny to też fajna sprawa. Myślę że spokojnie możesz kupić na allegro. Moje chłopaki często kupują jakieś rzeczy do aut i też nigdy nie mieli problemu. Ja jak kupuję na allegro to zawsze czytam opinie o tym sprzedawcy , jeśli ma dużo negatywnych to szukam innego. Staram się wybierać takiego który ma 100 %. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów :-)

Gość gość
Acha i jeszcze dodam że jest normalna gwarancja i jak się coś dzieje to do najbliższego serwisu trzeba dzwonić.

Gość gość
dzięki.