Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się, słaby kontakt

Polecane posty

Gość gość

Latem ubiegłego roku poznałem na jednym z wiejskich festynów kilka lat młodszą dziewczyne. Bardzo szybko mi się spodobała jednak nie wiele pamiętam o czym wtedy rozmawialiśmy... Na drugi dzień dowiedziałem się że ona na dopiero 17 lat i trochę mnie to zaskoczyło i nie kontynuowała kontaktu. Napisałem dopiero za jakiś czas trochę pisaliśmy, chciałem się spotkać jednak ona nie była chetna. Za jakiś czas zaprosiłem ją na wesele była zaskoczona i na początku chetna później się ukrecila. Pisaliśmy nadal ale z przerwami. Postanowialem spróbować się z nią umówić raz nauka była ważniejsza za drugim razem miała plany które nie były do końca pewne. Miała na drugi dzień potwierdzić czy wybierzemy się do tego kina jednak milczał... Od tego czas były tylko życzenia urodzinowe. Nadal jednak o niej myślę nie wiem dlaczego nie odpisala tamtym razem. Czy to był znam że ona nie chcę Ze mną gadać ?

Gość gwoli wyjasnienia
Dziewczyna prawie ze wszystkiego sie wykrecala, jedynie czasem napisala, a ty sie zastanawiasz co jest grane?. Ile ty masz lat? Nie byla i nie jest toba zainteresowana. Po prostu. Wiem, szczerosc czasem boli. Ale takie jest zycie.