Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duzo rodzin wielodzietnych

Polecane posty

Gość gość

Tez widzicie coraz więcej rodzin 2+3 albo i więcej dzieci ?

Gość gość
Tak. 500+ dziala. Ja mam 2 i chocby dawali tysiac + to nie chce miec wiecej

a glupie gadanie! znam rodziny gdzie jest po 5-6 dzieci a najmlodsze jest starsze od projektu 500+

Gość gość
A ja widze droga Laurko w moim miasteczku duzo maluszkow.

Gość gość
Wkurza mnie jak słyszę ze kobiety rodza bo dostaną 500 zł. Sama mam trójkę dzieci urodzone przed wprowadzeniem programu 500 plus i cholernie boli jak słyszę " efekty 500 +" . Jakim trzeba być człowiekiem żeby tak mówić o kimś. Chyba tylko zgorzkniali ludzie patrzący na świat przez pryzmat pieniedzy. Ludzie którzy chcieli by być najlepsi we wszystkim i zazdroszczą innym. A to ze Państwo daje to ludzie po prostu biorą. I nie widzę w tym nic złego. A wracając do tematu to w mojej okolicy jest tylko kilka rodzin wielodzietnych. Nadal panuje model rodziny 2+2

Gość gość
dzieci bolą to fakt ja pamiętam moją piątkę przed 500 plus i ludzie i mówili , że olaboga no my dobrzy rodzice , pracowici , dzieci kochamy itd itp , a to tak ciężko , tyle obowiązku przy piątce i pracy A dziś słyszę no najlepiej to se napiertolić i brać :-o już raptem nie mam przy nich pracy , jeść nie muszą i wszystko co mam i pięcioro dzieci zdrowych , kochanych to zasługa jedynie 500 plus a to że ostatnie dziecko urodziłam 4 lata przed tym programem to mały szczegół i tak napiertoliłam bo pincet :-)

Gość gość
15:32, ludziom nie dogodzisz.

Gość gość
wysyp blizniakow. co te kobity zra.

Gość gość
JA ma 3 -jkę sprzed 500+, śmieję się, że przetarłam szlaki reszcie koleżanek, bo jeszcze kilka lat temu czułam się jak UFO, teraz coraz więcej z trójeczką a nawet więcej. Kilka lat mieszkałam we Francji (studia i 3 lata pracy) i tam rodziny z 3,4 dzieci były na porządku dziennym (nie mówię o imigrantach), były dla nich dostosowane restauracje itp, a u nas często czułam się jak beneficjenta MOPs lub w najlepszym wypadku gorliwa katoliczka co się brzydzi antykoncepcją.

Gość gość
No ale jednak duzo jest teraz rodzin które decydują sie na dziecko bo jest kosiniakowe i 500 + . Kilka lat temu 2+3 to byl rzadki widok.Teraz co chwile widzę matki z 3-4 małych dzieci .