Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słyszałam że pociąg do 11 14 latek to normalna sprawa

Polecane posty

Gość gość

I że to się nazywa ''hebefilia'' co o tym sądzicie?Ps.Nie piszcie o tym że Maryja miała 12 lat itd bo te argumenty do mnie jakoś nie przemawiają.Co sądzicie o tym?

Gość mamiko109
Hebefilia to według mnie pedofilska skłonność obrana w lepsze słowa :) Oglądałam kiedyś film gdzie była bardzo ładna 12 latka ale to nadal jest dziecko.Dla mnie to chore żeby się onanizować do zdjęć takich dziewczynek ale no cóż skoro mężczyźni uważają to za norme ...

Gość gość
mamiko109 dziś Jestem bardzo młoda mam 23 lata,tylko mnie zastanawia jedno : że zwolennicy tego to najczęściej katolicy którzy mają argument Maryi,i o dziwo mężczyźni którzy uważają to za normę to w większości zwolennicy Pisu ( nie pisz że to propaganda bo opisuje to na poznanych ludziach i doświadczeniach) . Czytałam nawet taki blog po po angielsku gdzie katolik pisał że 11 latka jest już gotowa do seksu...Dramat jakiś :-/

Gość Normalnyjestem
pociąg do 15-20 latek (po pełnoletności nadal młodzież) to nic złego :) ale jak dziewczynka świadomie wygląda na 12 latke z małym biustem i słodką buzią a mężczyzn to kręci to coś tu jest nie tak

Gość gość
gość dziś Z bólem serca ale niestety takie myślenie ma większość katolików i wierzących.Hebefilia to zło i choroba,po prostu 12 latka która dojrzewa i kręci mężczyznę jest to chore.Jednak większe zło nie wyrządzają kobiety tylko mężczyźni.Fakt 12 latki mogą być pobudzone seksualne ale to nie znaczy że są gotowe do seksu.Jak można się podniecać 11 14 latkami ? Najlepsze że czytałam o umoralniających feministkach które są przeciwniczkami takiego czegoś.Czyżby jednak katolicy mieli skłonnośc****edofilskie?Skoro feministki bronią dziewczynek a katolicy chcą wcześniejszego przyzwolenia.Mężczyźni są nie halo

Gość mamiko109
gość dziś Zapomniałam się podpisać tu Mamiko :) Pozdrawiam i nie zaprzątaj sobie tym głowy . to nie jest norma i nie będzie

Gość gość
Niestety ale większość katolików uznaję to za normę :-/ Mamiko również pozdrawiam i dziękuje za wypowiedź

Gość Ojciec dziewczynki
Słyszałem już historię na ten temat.Według mnie to skłonność pedofilska na wysokim poziomie.W końcu dziewczyna zaczyna dopiero dojrzewać,jest dzieckiem.Ale niektórych nie normalnych facetów to kręci.Dziewczyny moja rada uciekajcie od nich!Jeśli macie 20-29 lat bo później jak dojrzejecie będzie mieć dzieci to może być za późno!Bardzo młode panny 15-25 lat wiążą się nie świadomie z takimi hebefilami pedofilami nie świadomie . Pamiętajcie że tych psychopatów kręcą takie 10 - 14 latki i i gdyby nie prawo to chętnie by brali się za małą dlatego nie popierać tego i uciekać

Gość gość
hebefilia to choroba

Gość gość
to nie jest normalne !!! to zwykly zjébany pedofil

Gość gość
Feministki może są złe ale też czytałem o tym że są przeciw wcześniej inicjacji seksualnej o dziwo są takie feministki.To Katolicy chcą wcześniej,widać Panowie mają ze sobą problem.

Gość gość
To w większości psychole piszą dziewczynki moje drogie dla każdej bukiet róż ode mnie . Dla takiego dewianta 25 latka nie jest młoda . Ale to nie prawda . Jesteście tak młode na ile się czujecie a ta parafilia nie jest normalna . Normalnego faceta mogą kręcić minimum 16 latki ale młodsze to nie ma opcji , ni ma

Gość gość
Moim zdaniem to tak od 14 jest normalne, znam taką co ma 14 a ciało ma dojrzała kobieta to jak ma mnie nie kręcić?

Puknijcie się w czoło. Do 16-17 lat jest dzieckiem. Mi nawet niektóre 18-stoi wydają się za młode. Ale to mój gust. Jesli to co w temacie ktos uważa za normalne dla mnie jest zwykłym psycholem. Co z tego ze zaczyna dojrzewac w tym wieku skoro umysł jest dziecka?! To chore świry!!! Dopisze ze jesli... 16-latkowi podoba się 14-latka to ok. Jesli dorosłemu facetowi to przepraszam ale radzę sie udać do psychiatry. Jedna z wielu parafilii

Gość gość
Tylko zera myślą o 12 latkach jako obiektach seksualnych.Ja jestem zdrowym mężczyzną i wolę +21,młodsze mnie nie kręca

Gość gość
przeczytałam wszystkie wypowiedzi i co do katolików to o dziwo nie lewaki ale katolicy mają takie poglądy że hebefilia to norma :) wiem bo znałam takich facetów,uważali że seks z 12,13 letnią nie dojrzałą dziewczynką czy dojrzewająca to nic złego. katolicy są zakłamani zdziwiłybyście co piszą i co sądzą uważajcie na nich bo się grubo przejedziecie ci co najwięcej krzyczą mają dużo za uszami :)

Gość gość
Ja widziałem w internecie gościa z plakatem,jakiś Włoch a na tym plakacie pisało : SEX OD 12 LAT . Możecie zobaczyć w internecie . To nie żadna propaganda ale wielu katolików by chciało dupczyć takie 12 latki .Ja na szczęście jestem normalny

Gość gość
Najczęściej tacy mężczyźni tłumaczą to biologią i innymi fałszywymi informacjami.Mają obsesję na punkcie takich rzeczy.Uciekajcie od takich.Wiadomo że my mężczyźni wolimy młodsze,ale 12 latki to gruba przesada.Przepraszam za część mojej męskiej płci.Dziewczyny nie każdy jest poebany są jeszcze normalni!

Gość gość
hebefilia to choroba normalny mężczyzna bierze parę lat młodszą

Gość gość
ale to zieloni z lewicy z niemieć chca dupczyć 12 latki Niemiecka partia Zieloni domagała się w początkowym okresie swej działalności w latach 80. legalizacji seksu dorosłych z nieletnimi a Hartman propaguje seks z rodziną” i „Prof. Hartman: kazirodztwo jest OK

Gość gość
Już dawno zauważyłam, że rzeczy chore, nienormalne, niemoralne, podłe i okrutne nazywa się jakoś ładniej, najlepiej - w innym języku, by brzmiało bardziej nowocześnie, naukowo, mocno. Tu, na Kafeterii, aż roi się od tego typu sformułowań, narzucając innym swoje myślenie, traktując to jako coś naturalnego, normalnego, zgodnego z biologią. I ten kontrargument, który ma zatkać usta, że: "nie znasz się, bo Twoja religia zakazała Ci mówić inaczej". Teraz, nagle, wszystko, co wypaczone, staje się normalne. A biada tym, którzy twierdzą, że normalne to nie jest. Zasady, poglądy, przykazania (nie, nie te kościelne, spokojnie...), które miały ponadczasową wartość, dziś tę wartość tracą, na rzecz jakichś poronionych nowości, które mają budować świat XXII wieku. Idąc tym tokiem, to niebawem będziemy żyli w idylli, skoro zła nie będzie. Bo to, co złe, krępujące, zakładające kajdany, będzie już za nami, zostanie wytępione na rzecz, na przykład, wątku, który jest zawarty w głównym temacie, przedstawionym przez Autorkę. Ech!

Gość gość
Nie . Wystarczy kupić bilet . Najlepiej z miejscówką . Pociągi są dla każdego pasaźera .

Gość gość
Kobieta jest kobietą niezależnie od wieku . Kobiety dzielimy na 2 grupy : 1) podniecające 2) nie podniecające . Podniecające to te które potrzebują seksu i niepodniecające które nie potrzebują seksu . Inaczej nie będzie . Takie babska które piszą te piertoły powyżej nigdy nie byłby podniecające i nigdy nie będą i stąd ich plugawy język i zazdrość z tego powodu źe inni odczuwają popęd płciowy a one nigdy tego nie czuły .

Gość gość
Kobieta jest kobietą niezależnie od wieku . Kobiety dzielimy na 2 grupy : 1) podniecające 2) nie podniecające . Podniecające to te które potrzebują seksu i niepodniecające które nie potrzebują seksu . Inaczej nie będzie . Takie babska które piszą te piertoły powyżej nigdy nie byłby podniecające i nigdy nie będą i stąd ich plugawy język i zazdrość z tego powodu źe inni odczuwają popęd płciowy a one nigdy tego nie czuły .

Gość gość
Chyba raczej nikt sie nie rzuci na kobite z włoskami i pieprzykiem na twarzy i z koślawymi nogami . Nie dziwcie sie źe facet pragnie młodej chętnej i uśmiechniętej i pachnącej . Samo czytanie waszych moherowych wpisów moźe uczynić z faceta impotenta albo co gorsze ampotenta .

Gość gość
w niektórych krajach seks z jest dozwolony od 12go roku życia a w Arabii Saudyjskiej w ogóle nie ma wieku minimalnego jedyny warunek to aby seks odbywał się w związku małżeńskim dla którego wieku minimalnego również nie ma więc wiek na seks to tylko kwestia umowna zależna od państwa, taka ciekawostka, w Watykanie do 2013 roku wiek zgody na seks wynosił 12 lat.

Gość gość
Który zdrowy mężczyzna czyta o wieku przyzwolenia?Za dużo lolity i innych gówien się naoglądaliście.Zdrowy mężczyzna nie podnieca się samym myśleniem o zaliczeniu 12 latki.Niektórzy sądzą że dojrzewające dziewczynki są podniecające.Pytam gdzie?Leczcie swoje chore spaczone dewiacje u lekarzy a nie szukajcie na internecie wytłumaczenia.gość 2018.03.21 nie mieszam się w politykę ale nie tyle co lewica jak dużo mężczyzn tzw.chrześjaninów chciało by seksu z 12 latka wiec uważaj co piszesz.To nie jest normalne i nie było dlatego seks jest od 14-17 lat

Gość gość
mnie kręcą starsze nastolatki w wieku od 17 do 21 lat,młodszej bym nie chciał,nie rozumiem mężczyzn którzy podniecają się 14 latkami :-/ to nie jest normalne