Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jdss

Klamliwy maz.

Polecane posty

Witajcie, Nie wiem jak mam postapic. Moj maz urzadza z kolegami meski wypad niby do Polski na Mazury na jaht. Odkrylam ze miejsce wypadu jest calkiem inne iz mi powiedzial. Nie jestem pewna juz czy to meski wypad. Leci na jedna wysp Hiszpanii. Jak powinna postapic znajac ten fakt. Zgodzilam sie na jego lot do Polski (Mieszkamy w UK) ale jakby powiedzial mi ze do Hiszpani leci czy gdziekolwiek indziej to nigdy w zyciu bym mu nie pozwolila sie oddalic. Co robic?

Gość gość
Na 90% planuje tam jechać z jakąś kobieta. Poszperaj mu w telefonie, poczytaj smsy i rozmowy na FB jeśli masz dostęp

Gość gość
Ja bym powiedziała ze to wiem,zapytaj dlaczego cię okłamał czy aby ten wyjazd jest tylko męski?

Gość gość
1/10

Gość gość
Ale zabista wymowka! Z kokegami, na jacht, bedzie ciezko z zasiegiem i internetem :D na bank jedzie na wakacje z inna piczka :)

Gość gość
18.41 chyba głupia jesteś. Wiadomo ze on będzie kłamał i się Nie przyzna. Lepiej zrobić małe śledztwo

Gość gość
Jeśli jesteś pewna że tam jedzie kup bilet i poleć tam następnego dnia. Ciekawe co powie jak się tam spotkacie.

Gość gość
A jak to odkryłaś?

Gość gość
powiedz mu ze wiesz ze kłamie albo nie mow nic i wynajmij dedektywa po jego powrocie no i zajmij się majątkiem jak macie