Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogło dojść do zapłodnienia ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam pytanie i proszę o szczere odpowiedzi, ponieważ bardzo sie boje. 3 dni przed moja owulacja robiłam chłopakowi dobrze ręka, doszedł i na mojej dłoni była sperma czyli plemniki. Od razu poszłam do łazienki i Wymylam dwa razy ręce płynem do higieny intymnej i woda, a następnie wytarlam je. Po chwili wzięłam wacik nasączylam go woda i podmylam tym mokrym wacikiem swoje wargi sromowe oraz włożyłam go trochę głębiej prawie do pochwy ale to tak bardziej z wierzchu. Myślicie, że miałam na rękach jeszcze plemniki i mogły one przesiaknac przez ten wacik, gdy sie podmywałam? W dzień mojej owulacji dostałam plamienia, a dzisiaj mam drugi dzień po owulacji i lało mi sie trochę krwi z brązowym śluzem. Czytałam w internecie, że takie plamienia z krwią sie zdarzają w połowie cyklu czyli podczas owulacji ale i tak sie boje, myślicie, że doszło do zapłodnienia przez takie cos ? Ja naprawdę Wymylam te ręce dwa razy pod gorąca woda. Byłam głupia, nie wiem po co od razu po wymyciu swoich rak od spermy wpadłam na pomysł, zeby sie podmyc :( proszę o odpowiedzi! Wydaje mi sie, że one juz sie zmyły i umarły, bo wyschły ale nie wiem, nie znam sie :(

Gość gość
z tego co piszesz to plemniki nie miały zadnych szans na przezycie na twoich rękach, przenikcięcie przez wacik ani zapłodnienie. spij spokojnie.