Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość24

Czy brak doświadczenia bycia w związku przekreśla faceta?

Polecane posty

Gość gość24

Witam. Mam 24 i nigdy nie miałem dziewczyny bo ciągle praca i studia i nie chciałem się w nic angażować bo nie znalazłbym czasu. Teraz się zmieniło bo skończyłem uczelnie i chcę znaleźć dziewczynę(mam zamiar zaprosić taką pewną osobę) i zastanawiam się czy brak doświadczenia w tych sprawach może być dużą przeszkodą? Jak patrzą na to kobiety? Czy dziewczyna może mieć obawy, że nie będę wiedział jak o nią dbać, gdzie zabierać, jak się zachowywać w związku? Wiem, że trochę późno jak na 1 dziewczynę (a może 1 i ostatnią?), ale mimo, że nie byłem w związku dużo o tym czytam, patrze na doświadczenia innych i uważam, że poradzę sobie. Dodam ,że uważam się za normalnego faceta. Nie mam kompleksów, jestem towarzyski, dbam o siebie i pracuje. Będę wdzięczny za konstruktywne sugestie :-)

Gość gość
24 lata to szczur jesteś nie bierz sie za dziewczyny jeszcze.

Gość gość
Kolejny z kompleksami. To jakaś plaga ostotnio się zrobiła. Jak tu się dziwić kobietom, że wolą starszych.

Gość gość
Jeszxcze jestes mlody. Mogles nie miec dziewczyny. Co innego jakbys mial np 30 wtedy juz bym sie zawahala ale jak mssz 24 to normalne ze jeszcze mogles nikogo nie miec