Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleqc

Orgazm wielokrotny

Polecane posty

Gość Aleqc

Tak jak w tytule, ale dotyczy mezczyzny. Czy ktoras z was widziala faceta przezywajacego orgazm wielokrotny? Jesli tak, to co musial zrobic by to osiagnac?

Gość gość
To prostemusi mieć w dóópie czosnekzresztą zapytaj Mild, co należy z nim robić. 😴

Gość gość
Faceci nie mają takich orgazmów jak kobiety.

Wykopuję tego dinozaura bo w temat gdzie chciałem to opisać został skasowany. 

Tu mnie zaciekawiło. Teraz jestem dużo już starszy i bardziej rozleniwiony. Także dużo mniej sprawny fizycznie.

Zawsze lubiłem seks. Jak miałem 20 kilka lat to zdarzało się mieć po kilka orgazmów raz po razie. 

Kilka razy udało mi się mieć orgazm ciągły. Głównie napinalem mięśnie ud i pośladków. 

Te kilka razy było efektem po kilku, około 6-8, orgazmów wcześniej. 

Nigdy też w czasie tych ostatnich orgazmów nie miałem wzwodu. 

Po prostu flak. Stymulowalem go przez węzidełko. Uczucie super. Wytrysków też nie było.

Gość XYZ
Dnia 22.03.2018 o 09:58, Gość gość napisał:

Faceci nie mają takich orgazmów jak kobiety.

Mogą według chińskiej sztuki tao jest to możliwe, dość szczegółowo opisuje to Wisłocka. Wg. tej sztuki mężczyzna możne mieć orgazm bez ejakulacji, a co za tym idzie wielokrotne orgazmy.

Jednak jako kobieta chętnie bym poznała zdanie mężczyzn, czy to jest możliwe w praktyce czy to tylko nieosiągalny mit.

Gość XYZ
14 minut temu, Marcin Miły napisał:

A jak myślisz?

Myślę że to się da zrobić,mój miał tak 2 razy, ale tak raczej przypadkiem. No a sztuka tao to raczej pełna kontrola wytrysku w każdej sytuacji.

Tak jak opisałem wcześniej, kiedyś mi się to udawało. Potrzebowałem na to jednak spokoju. Wolnej chaty i dużo czasu.