Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Propozycja meza

Polecane posty

Gość gość

Mamy kryzys w małżeństwie i w sumie to trwa on już jakiś czas. Mąż powiedział że daje nam te lato na przemyślenia i na jesieni zobaczy co zrobi albo się wyprowadzi i rozwód albo jeszcze jedna szans. W sumie to ja też się bije z myślami i są pewne "za " rozwodem. Ale nie o tym. Mąż chce abyśmy sobie w te lato samotnie podróżowali. Tzn samotne weekendy albo nawet krótkie wypady za granicę. Daje mi na to 10000, i tak się zastanawiam czy na to przystac. W sumie nigdy sama nie podrozowalam więc może warto spróbować.

Gość vivivi
Jeśli chcecie to małżeństwo ratować, to takie samotne podróże tylko zaszkodzą. Wyjedźcie może razem, odpocznijcie, dajcie sobie czas na rozmowę, poznanie się na nowo, wspominanie dobrych chwil. Jeśli Twój mąż chce podróżować sam, to podejrzewam, że skończy się tak, że sobie zaszaleje. Imprezy, inne kobiety, Ty być może też kogoś spotkasz. Chwila zapomnienia i po małżeństwie, bo każde z was na moment poczuje smak wolności. To będzie początek końca.

Gość gość
10:14 Czasem trzeba od siebie odejść, by później odnaleźć się na nowo. Duszenie się we własnym towarzystwie na siłę tylko pogłębia frustracje i wzajemną niechęć.

Gość gość
Często razem podróżujemy i nie jest zbyt fajnie. Zazwyczaj się kłócimy bo mamy inne oczekiwania. A co do poznania innych mężczyzn czy kobiet. Raz że mamy takie zawody że jakbyśmy chcieli to już byśmy poznali, a dwa że raczej nie chcemy żadnych związków przed długo czas. Jak to mówi mój mąż żadnych bab do końca życia. ;). Mąż mi powiedział że stracił przeze mnie radość życia, że się dusi i dłużej nie wytrzyma.

Gość gość
Co to znaczy mez ?

Gość gość
Hheeh stracil radosc zycia i sie dusi, sama sobie dalas odp. czy ma zamiar dalej sie dusic? jak myslisz? poprostu musi odetchnac od ciebie a temu sprzyjaja podroze i nowe znajomosci,moze akurat cos sie wydazy,no jak dal ci tyle kasy to naprawde chce sie ciebie pozbyc na dobre,bo bez kasy bys siedziala na d***e i gderala a tak facet wziol sprawy w swoje rece i zobaczymy co z tego bedzie,abys sie nie zdziwila jak przyjada we dwoje,heeh ha ja juz to widze facet szuka sobie szansy na zycie bez ciebie,bo ma juz dosc.

Gość gość
Mówi że chce abym ja tez znalazla radosc zycia i że może zrozumiem że życie to nie tylko praca. Często mi to zarzuca że za dużo pracuje a nie mam czasu na życie.