Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hanka K

praca jean louis david

Polecane posty

Gość Hanka K

Macie jakieś doswiadczenia z pracą w salonach Jean Louis David?

Gość Wiki79
Ja pracuje w JLD trzy lata i jestem baaaardzo zadowolona

Gość gość
Cześć pytasz o pracę w Jld jak najbardziej Ci polecam opinie jak opinie musisz sama doświadczyć. Atmosferę tworzymy same :) masz kilka możliwości zatrudnienia Twój wybór. Grafik super, bo możesz zgłosić wcześniej dzień który potrzebujesz wolny w dodatku że teraz niedzielę będą wolne:) wynagrodzenie zawsze na czas określony w umowie. Mamy wyjazdy integracyjne, mamy szkolenia cały czas się rozwijamy, pytaj co chcesz jeszcze się dowiedzieć :)

Gość gość
Również polecam pracę w tej firmie. Świetny pakiet szkoleń, można się cały czas rozwijać co jest dużym plusem w tej branży. Zarobki na bardzo wysokim poziomie myślę, że to się najbardziej liczy w dzisiejszych czasach. Atmosfera w pracy super to też ważny aspekt biorąc po uwagę to, że w pracy spędzamy większość dnia. Jeszcze raz z całego serca naprawdę polecam :)

Gość gość
Ja pracowalam, ale teraz zalozylam własny biznes i jest dużo fajniej ;) Pamiętajcie o trafnej nazwie tworzenienazw.pl/sposoby-na-trafna-nazwe-dla-firmy/

Gość gość
Pracuję wJLD od 3lat. . I jestem bardzo zadowolona. W tej firmie można rozwijać skrzydła. Szkolą, mają dużą bazę klientów, pracy sporo ale za to wynagrodzenie cieszy. Polecam

Gość gość
Praca jak najbardziej super, polecam każdemu

Gość gość
Pracuję w JLD , 13 lat, ciągle się rozwijam, szkolę, i z uśmiechem chodzę do"pracy " :) :) : )

Gość Dominika

Widzę cichy marketing jld wziął się do roboty, to chyba nie jest tak kolorowo co?