Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy !! Kogo za świadkową ??

Polecane posty

Gość gość

Witam forumowicze mam taki problem że w lipcu 2019 roku biorę ślub ale mam taki dylemat że nie wiem kogo wziąść za świadkową. Jestem osobą która nie ma zbyt wielu znajomych bo niestety albo wyjechali na studia i kontakt się urwał albo są nie odpowiedni w tym sensie że te relacje są zbyt płytkie. Miałam wziąść z rodziny kuzynke i już nie mialabym tego problemu gdyby nie fakt że nie dawno dowiedziałam się że jest w ciąży . I niestety raczej już odpada bo nie wiadomo czy przyjedzie na ślub a jak tak to bedzie musiala sie dzieckiem opiekować . W ogóle u mnie w rodzinie to same te kuzynki albo są pannami i mają już dzieci , zachodzą w ciąże albo te relacje są zerowe. Ze strony chłopaka to jego siostry córka by mogła ale ona jest jeszcze młoda ma 18 lat i nie wiadomo czy sie zgodzi i czy podejdzie do tego poważnie . Z jego strony jeszcze siostra cioteczna moglaby być jest już dojrzalsza i jest panną ale te kontakty też nie są za silne . Myślalam jeszcze o mojej koleżance "przyjaciółce" z dzieciństwa ale nasze koleje losu byly takie że urwał nam się kontakt .Ona miala swoją paczkę przyjaciół, nie dawno ten kontakt sie odnowił . Mówila ze ona jest otwarta i jak sie zdecyduje to z miła checią sie zgodzi , caly czas mi wysyla jakies strony z dodatkami ale szczerze nie wiem czy ona jest szczera na tyle żeby być moją świadkową, ta dziewczyna ma kogoś z rodziny z kim chodziłam do klasy i która mnie szczerze nienawidziła,obrabiała dupę. Kogo wybrać ? pomóżcie :(

Gość gość
Boże człowieku musisz być taki złośliwy i wszystko hejtować ? Pomyliłam sie bo pisze z komórki . Masz problem z tym, nie odpowiadasz na temat to nie pisz więcej nie mam w zamiarze karmić trolla !! Ja poprosiłam grzecznie o pomoc . Ekspert od siedmiu boleści sie znalazl

Gość gość
Ktoś tylko podał ci poprawną formę, a ty rzucasz się i wyzywasz od złośliwych hejterów? Ależ ty agresywna jesteś. Jeszcze się dziwisz, że nie masz znajomych? Na studia wyjechali? A ty nie? Gdyby chcieli utrzymywać z tobą kontakt, to by utrzymywali. A z tą świadkową to naprawdę wydziwiasz. To jest ktoś, kto pełni naprawdę symboliczną rolę, a ty robisz jakiś casting i w każdej kandydatce coś ci nie pasuje.

Gość gość
A czy ja robie tu casting raczej nie ? Pytam sie bo to moim zdanien ważna rzecz światkowa nie uważam że to jest znaczaca rola ..

Gość gość
Nie robie z tego castingu . Po prostu pytam sie grzecznie. Sama jesteś wobec mnie teraz agresywana . Uważam że świadkowanie nie jest czymś nie ważnym wręcz przeciwnie. Powinny to być osoby odpowiedzialne i dla nas ważne. Widać mało sie znasz na tych rzeczach i unosisz sie nie potrzebnie. Wiec generalnie masz być taka nie miła to dziękuję i nie pozdrawiam