Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marzę o kobiecie kumplu..

Polecane posty

Gość gość
Przyszło mi to do głowy bo masz mleko pod nosem, któregoś z kolei faceta i z każdym chciałaś ślubu :) To desperacja

Gość gość
15:04 Ślub to normalna kolej rzeczy, nie jestem z facetem ot tak, dla zabawy, żeby poszaleć. Widzę, że ty jednak przystałaś na zasady partnera, że po co papierek. To desperacja :)

Gość gość
"Naturalna" kolej rzeczy, ty od tego zaczynasz, dlatego nikt nie traktuje cie poważnie. Nie każdy związek musi kończyć się ślubem. co do mnie - ja jestem mężatką, nie musiałam wcale o to prosić :)

Gość gość
15:08 Od czego zaczynam, bo trochę z d**y mówisz ? :D Ja też nie muszę się prosić :D :D

Gość gość
Jeżeli poznając nową osobę od razu zakładasz, że to będzie potencjalny mąż to jest to zaczynanie od d**y strony. Zamiast poznać kogoś po prostu jako drugiego człowieka ty od razu przypisujesz mu rolę, wmawiasz sobie miłość (bo nie ma szans, żebyś kochała kilku facetów jednego za drugim w krótkich związkach) i stawiasz im idotyczne wymagania.

Gość gość
15:12 Poznając NOWĄ OSOBĘ? Czyli panią Jadzię z mięsnego również? :D :D Czy może WCHODZĄC W ZWIĄZEK z kochanym mężczyzną zakładam, że będzie to partner życiowy? Jakie wymagania? Znowu z dupska strzeliłaś, ty żonko kafeteryjna. Ale wiesz, tak jak ty możesz twierdzić w necie, że jesteś żoną, tak i ja mogę powiedzieć, że mam złote góry i sztuczną wyspę, kapujesz? ;)

Gość gość
Na początku to nie jest miłośc, tylko zwykłe zauroczenie, trzeba być na tyle dojrzałym emocjonalnie żeby sobie z tego zdawać sprawę.

Gość gość
Poza tym pisałaś już w tym temacie wcześniej, prawda? Masz bardzo łatwy do rozpoznania styl, "kapujesz"? ;) Niektórym brak szarych komórek nawet na prowokowanie

Gość gość
15:21 Zauroczenie, które nie mam zamiaru testować w wiecznym kilkuletnim związku bez przyszłości :) Znowu z dupska, coraz lepsze masz te teksty. Właśnie brak ci tych komórek, dokładnie :D Jakbyś chciała mnie przyłapać na czymś, czego się wypieram bądź na czymś wstydliwym :D A ja wcale nie kryję się, że mój pierwszy wpis jest z 14:29. Co za cyrk z tymi kafeteryjnymi bezrobotnymi żonkami :D

Gość gość
I tak będziesz szukać "nowych" facetów aż się zestarzejesz? Dobre :) Nie jestem bezrobotna

Gość gość
15:35 A ty będziesz tak szukać facetów i pisać na kafe, aż się zestarzejesz i znajdziesz pracę? No chyba, że pozostajemy przy micie o mężu, pracy :)

Gość gość
No nic, widze, że dalsza rozmowa nie ma sensu. Nie można przegadać kogoś kto został zraniony i będzie podważać proste fakty z życia rozmówcy. Jak autor wróci to chętnie z nim porozmawiam.

Gość gość
15:39 I vice versa. Jasne, pogadaj o FAKTACH z życia anonimów z neta. Idź lepiej ugotować “mężowi” obiad, bo wróci zły i dostaniesz w ucho :)

Gość gość
Co robią pary które nie mają takich relacji?

Gość gość
Ja taka jestem Ale zajeta. Lubię męskie zajecia. Mój może pogadac że mną o wszystkim. Możemy wypić piwo grać razem w gry oglądać typowe męskie programy jak np samochody i mi to się podoba. Przy tym dbam o niego w kobiecy sposob więc nie jestem jakimś babochlopem

Gość gość
I tak pewnego dnia zamoczy w innej - chocbys nie wiem ile piwa z nim wypila czy nie wiem jak dlugo grala! Nowa, inaczej pachnaca ci/pka zawsze skusi faceta.

Gość gość
Ja nie mam "typowo męskich" zajęć, a mimo to mamy z mężem bardzo kumpelskie relacje. Nie trzeba dzielić wszystkiego więc nie muszę z nim grac w gry wojenne, a on nie musi wiedzieć nic o moich cieniach do powiek (co nie znaczy, że ja nie słucham na temat jego gier, a on nie widzi różnić w moim makijażu).

Gość gość
13/28 jestes chamska