Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

P******y sąsiad.

Polecane posty

Gość gość

Odkąd wprowadziliśmy się w październiku do mieszkania w bloku cały czas mamy problem z sąsiadem który mieszka piętro niżej. Często słucham muzyki to nie jest głośne słuchanie i jest to w porze południa/popołudnia. Na początku było wykrecanie korków co wkrecilam nowy korek to był wykręcany. Zabawa trwała tydzień póki administracja się nie w****ila i nie zamkla skrzynki na klucz. Wtedy muzyka leciała z telefonu albo z wideo raz na jakiś czas cicho. Później zaczęły się karteczki że muzyka przeszkadza. Od kilku miesięcy o godzinie 18 potrafi przyjechać mi policja że muzyka leci i przeszkadza sąsiadowi. Sąsiad potrafi przyjść gdzie muzyka leci z 3 minuty. Zgłosił sprawę na komisariat. Oczywiście z chłopakiem pytaliśmy po sąsiadach czy naprawdę ta muzyka jest glosno. Najlepsze że żaden sąsiad z mojego pionu się nie skarży i że muzyka głośno gra. Wczoraj też przyszedł,nie otworzyłam bo mam dość jego odwiedzin kilka razy dziennie o p*****ly. Wpuscila go sąsiadka bo do sąsiadki zadzwonił. Zaczął mi w drzwi n*******lac,dzwonić dzwonkiem i szarpac czas klamkę. Poradzcie co mam robić bo mam już dość życia jak królik w domu żeby sąsiad znów mnie nie odwiedził. Dodam że sąsiad na komisariacie skłamał że muzyka gra w nocy i są częste imprezy. Gdzie ja słucham muzyki w godzinach 13-15 I zazwyczaj gdy sprzątam....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować