Gość gość Napisano Marzec 22, 2018 Odkąd wprowadziliśmy się w październiku do mieszkania w bloku cały czas mamy problem z sąsiadem który mieszka piętro niżej. Często słucham muzyki to nie jest głośne słuchanie i jest to w porze południa/popołudnia. Na początku było wykrecanie korków co wkrecilam nowy korek to był wykręcany. Zabawa trwała tydzień póki administracja się nie w****ila i nie zamkla skrzynki na klucz. Wtedy muzyka leciała z telefonu albo z wideo raz na jakiś czas cicho. Później zaczęły się karteczki że muzyka przeszkadza. Od kilku miesięcy o godzinie 18 potrafi przyjechać mi policja że muzyka leci i przeszkadza sąsiadowi. Sąsiad potrafi przyjść gdzie muzyka leci z 3 minuty. Zgłosił sprawę na komisariat. Oczywiście z chłopakiem pytaliśmy po sąsiadach czy naprawdę ta muzyka jest glosno. Najlepsze że żaden sąsiad z mojego pionu się nie skarży i że muzyka głośno gra. Wczoraj też przyszedł,nie otworzyłam bo mam dość jego odwiedzin kilka razy dziennie o p*****ly. Wpuscila go sąsiadka bo do sąsiadki zadzwonił. Zaczął mi w drzwi n*******lac,dzwonić dzwonkiem i szarpac czas klamkę. Poradzcie co mam robić bo mam już dość życia jak królik w domu żeby sąsiad znów mnie nie odwiedził. Dodam że sąsiad na komisariacie skłamał że muzyka gra w nocy i są częste imprezy. Gdzie ja słucham muzyki w godzinach 13-15 I zazwyczaj gdy sprzątam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach