Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FENIX GROUND ZERO droga ściema

Polecane posty

Gość gość

Ten spalacz to jakieś nieporozumienie przestrzegam przed nim, masakra jakąś zero efektów za ponad 200zł...

Gość gość
Takie spalacze jak fenix ground zero to szkoda kasy. Kupiłam ostatnio z koleżanką pakiet dla kobiet na stronie www.igortreneronline.pl (na stronce jest taka możliwość zakupienia bezpośrednio) jestem zachwycona efektami. Co tu dużo mówić – ujędrniłam biust, pośladki i przede wszystkim zrzuciłam tłuszczyk z brzucha!!!

Gość gość
Zgadzam się lepiej dobry plan treningowy niż taki spalacz nie dajcie się nabrać ludzie

Gość gość
Zdecydowanie najpierw dieta i trening, ten spalacz to kicz

Gość gość
Masz jakas nowa wersje ktora jest prawdopodobnie zmieniona. Ja stosowalam Fenic Ground Zero I jestem cholernie zadowolona.

Gość Damian

Droga ściema :)
Znajomy się nabrał, łeb go nakurwiał tydzień

Gość Artur

Brałem 3 razy i efekty bardzo dobre. Dziękuję

Gość Ramzo69xx

To ściema, jak już ktoś pisał to niema prawa działać a całe te pozytywne opinie o Fenix Ground Zero są pisane przez pracowników firmy oferujące ten syf.

Gość Treasure

Ale brednie piszecie! Ja uważam namówił mm kolega. Trzeba używać z głową. Najpierw zaadaptować organizm i brać równocześnie z posiłkami potem po kilku dniach przed. Efekt jest fenomenalny! W miesiąc 5 kilo bez ćwiczeń więc czytać tych głupot nie mogę 

Gość Janek

5kg w miesiąć chyba że goniło Ciebie po tym syfie do toalety :)

Gość gość

Polecam stronę www.klinikasylwetki.xja.pl - szeroki wybór środków wspomagających odchudzanie, miły i pomocny kontakt, cykliczne promocje, ekspresowa przesyłka. Warto!!!

Gość Darek

Ja stosuje już drugie opakowanie w ciągu 4 miesięcy i jestem zadowolony. Prawa działać to nie ma szit redox czy inne dziadostwo w których jest ekstrakt z zielonej herbaty xD Warto zauważyć że wiele stron które tak bardzo narzekają na ten spalać to istna fikcja. Po czym można się o tym dowiedzieć bo gdy chciałem dodać na tych stronach  komentarz odnośnie tego spalacz to nigdzie się nie pojawiał... Pisało że dostał dodany jednak był nie widoczny...