Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez imigrantów myślę o wyprowadzce z Warszawy, jest coraz gorzej

Polecane posty

Gość gość

może jakieś zamknięte osiedle pod Warszawą tylko dla białych Polaków? tak jest już na Zachodzie, w Szwecji i Francji, choć oficjalnie nikt tego nie powie

Gość Teppic    No1
Chcesz, to sobie wybuduj własny apartheid, nikt ci nie broni.

Gość gość
znowu ten debil :o

Gość gość
ale wszedzie juz sa...

Gość gość
getta imigranckie już w Polsce są, niestety nieprzyjemnie żyje się wokół agresywnych i bezczelnych, zupelnie się nie integrujących ciapatych, czarnych czy żółtych, którzy tylko trudnią się przestępczością gospodarczą i pobierają zasiłki, w samej Warszawie to według rządowych danych z samego programu 500 plus jest już 22 tysiące ludzi

Gość gość
Jestem bardzo często w Warszawie i nie ma tam żadnych muzułmanów owszem jest naprawdę dużo Ukraińcow ale muzułmanów nie ma wogóle, gdyby byli to p****anny autor dałby fote.

Gość gość
nawet przyjezdni są zaskoczeni ilością ciapatych, zresztą jak ktoś będzie na dworcu zachodnim, to znajdzie co najmniej trzy jak nie więcej lokale muzułmańskie, pakistański i arabskie, ale fakt, że pełno jest Ukraińców, różnych, czasami patologii i pijaków.

Gość gość
Jeszcze raz idioto, w Warszawie nie ma muzułmanów a jesli są to daj fote, oczywiście nie dasz żadnego zdjecia bo Warszawie muzułmanów nie ma

Gość gość
W warszawie jest pelno ciapatych. Wystarczy przejechac sie 709 z Wilanowskiej w kierunku Piaseczna :o

Gość gość
zgroza nawet w Piasecznie już są! bo Wilanów to meczet, jeden z trzech jakie są oficjalnie, bo nieoficjalnie są też utajone, które czekają tylko na minarety

Gość gość
Daj fote baranie, każdy może sobie wziąć z neta rozkład autobusu i udawać warszawiaka, daj fote cwelu

Gość gość
spadaj wieśniaku i tak wszyscy wiedzą jak jest

Gość gość
Idź się leczyć na nogi, bo na łeb to już stanowczo za późno xD

Gość gość
w Warszawie to ich nie ma bo tutaj mieszkania sa na tyle drogie że ich by nie było stac nawet na wynajem :D

Gość gość
Oczywiście że wszyscy wiedzą że w Polsce nie ma muzułmanów.

Gość gość
Jakie daj fote pajacu? Przyjedz i zobacz albo wypiertalaj. Ksieciu pokolenie internetowych ulomow bez foty nie uwierzy :D 709 jezdze codziennie frajerze i codziennie 1/3 busow to jakies ciemne brudy.

Gość gość
wolna-polska kropka pl/wiadomosci/imigranci-krajow-islamskich-juz-sa-polsce-dane -przerazaja-2017-11

Gość gość
Jestem bardzo często w Warszawie ale muzułmanów nie ma a jak ty widzialeś to daj fote baranie

Gość gość
709 to jeździsz na piaseczyńską wioske, a ja pisałam o Warszawie frajerzyno. W Piasecznie to nie watpie ze ich pełno bo to jest mieścino w którym mieszka swołocz i nie stac ich na mieszkanie w stolicy.

Gość gość
Ja mieszkam w Warszawie ale muslimów i ciapaków tu nie widzę na co dzień, ukrów tylko pełno.

Gość gość
kretyn autor uwaza, ze nie ma tu warszawiakow albo ludzi jezdzacych do Warszawy...

Gość gość
no jasne, wyjedź zagranicę. sam się staniesz imigrantem ale Polakowi wolno prawda?