Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większa od chłopaka, szpilki

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam problem z chłopakiem. Ciągle skarży się że nosze szpilki, mimo że nawet bez nich jestem od niego wyższa (mam 189cm). Ostatnio groził że mi wszystkie wyrzuci! Ponadto jestem od niego znacznie silniejsza, chodzę na silownie od kilku lat i ogólnie jestem nieźle umiesniona :) Jak go przekonać że kocham go mimo jego wzrostu i malutkiej postury?

Gość gość
to ile on ma cm

Gość gość
On ma jakieś 175cm.

Gość gość
Tak, pochodzę z rodziny, gdzie większość osób była dość wysoka.

Gość gość
no i jest połowe chudszy ode mnie :)

Gość gość
A raczej po prostu o połowę 'mniejszy'.

Gość gość
O kurde :D Śmiesznie musicie razem wyglądać :D

Gość gość
Czasem nam mówią że wyglądamy jak mama z synem :D Ale kocham go :)

Gość gość
no tak, jego mama też pewnie go kocha :O

Gość gość
Ja go kocham inaczej niż mama :)

Gość gośćmiencia dobrarada
to może on niech chodzi w tych szpilkach :) po co masz wyrzucać :P

Gość gość
Proszę cię, facet w szpilkach? Bez przesady :D

Gość gość
są tacy co chodzą w szpilkach :P

Gość gość
Tak, są też tacy którzy noszą sukienki. Ale on taki nie jest :)

Gość gość
mam kuzyna z ktorym co prawda gadam raz na jakis czas i nie mamy zazylej wiezi ale mam wrazenie ze on inaczej to odbiera. On chyba mnie w jakis sposob nasladuje. Kiedy cos polubie to on automatycznie tez zaczyna sie tym interesowac. np: - mialam faze na samoloty skladane i drony. Wszystko publikowalam na fb na biezaco, on robil dokladnie to samo. -co jakis czas podoba mi sie inny wizerunek kobiety. Jemu tez. I wtedy szuka podobne partnerki albo upieksza obecna. Jesli spodoba mi sie jakas fryzura i zrobie ja sobie to on szybko swoja namawia do tego samego. Tak jest ze wszystkim ; ubraniami, makijazami itd. Kiedys powiedzialam, ze podobaja mi sie faceci w okreslonym typie i chociaz on jest przeciwienstwem z wygladu i charakteru to nawet nie zauwazylam kiedy zmienil sie w dokladnie taki sam typ. I co mnie rozsmieszylo najbardziej , regularnie farbuje wlosy i brwi od tamtego czasu. -innym razem spodobalo mi sie auto. juz chcialam je kupic, ale doszlam do wniosku ze jednak nie. oczywiscie on tez zaczal sie interesowac tym autem i chcial juz brac kredyt, byl w paru bankach porownac oferty i dzielily go doslownie chwile od podpisania umowy... kiedy ja zrezygnowalam, on tez. -co jakis czas zmieniaja mi sie poglady na zycie, bywam ryzykowna i on niestety je przejmuje po mnie i zyje tak jak ja. I tu sie juz obawiam bo o ile inne zachowania mnie smiesza, tak te nie bardzo. Jesli ja poniose straty to ok, ale jezeli jemu cos by sie stalo przez taki tryb zycia to czulabym sie winna, mimo ze go nie namawiam. Tak jest ze wszystkim praktycznie. Kiedys sie poklocilismy ostro i powiedzialam ze juz w ogole nie chce miec z nim kontaktu a on na to zareagowal w sposob ktory mnie zszokowal bardziej niz wyzej opisane zachowanie - podjal probe samobojcza i przyznal sie ze to z mojego powodu. Co ja mam zrobic z tym zgredkiem? Dlaczego on sie tak zachowuje? No niby to jest mile, ale jednak... dziwnie mi z tym.

Gość gość
To jakiś offtop?