Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta zwyczajna

Polecane posty

Gość gość

kobieta zwyczajna...czy ktoś ogląda? Filmiki ma ciekawe, życiowe, normalne

Gość gość
To prawdziwa patologia. Pousuwała filmy w których płacze, że ją Adaś kolejny raz pobił. Wyłudza od widzek paczki i pieniądze. Oboje są Cyganami i na tym jej kanale wymyślili sobie sposób na zarobek.

Gość gość
serio? Nie wiedziałam :-/

Gość gość
Tak. To najbardziej toksyczny kanał na YT- oboje i ona i Adam wyładzają pieniądze i paczki od naiwnych widzów. Poprzedni wątek Agnieszka usunęła bo ktoś napisał o tym, że ich zna i, że sà znanymi oszustami. Ona zostawiła dla Adama męża i dzieci a teraz on ją leje.

Gość gość
Jak to znanymi oszustami? To ona zostawila troje dzieci dla Adama? Masakra

Gość gość
Teraz jedzie na litości, że niby się mieli przeprowadzać (z dnia na dzień), bo kolejny właściciel mieszkania nie chce z nimi żyć, ale o dziwo pani wynajmująca chciała kaucji. Patologia jak nie wiem :( Nie wiem kto wynajmie cyganom bez kaucji...

Gość gość
I jakie zdziwienie, że kaucji wymagano.

Gość gość
Jesteście okrotni tchórze karmcie się dalej wasza głupota ja mam dzieci dorosłe mam 40 lat ponad fajnie tak pisać nie pokazując oblicza . Chcecie prawdy to wam napiszę .Moja mATKA CYGANKA ZOSTAWILA MNIE JAK PSA GDY BYLAM MALA WYCHOWALI MNIE POLACY RODzice taty jak już . Druga sprawa odp********e się ode mnie jak mnie nie znacie dokładnie a jak Chcecie to nagrań film co przeszłam przez bycie pozostawiona przez matkę to był koszmar nie patologiczne jakieś dyrdymały .Zgwałcił was ktoś gdy mieliście 5lat Bo was mąż mi ponizal a dzieci małe ja 18,lat co wy k***a o życiu moim wiecie teraz to już więcej . Byliście w domu dziecka bo ja tak dajcie spokój bo jesteście ślepi nie poznaliscie mnie wcale ślepe istoty . Co to Romów Jesteście rasistami wasza sprawa . Żegnam was aniołki

Gość gość
Ja już nagrywalam trzy lata temu czesc

Gość gość
ja jestem w szoku jak przeczytałam co Agnieszka przeszła, porzucenie, gwałt, masakra, współczuję

Gość gość
Przykre to, zwłaszcza jak się pomyśli przez co przeszła jako dziecko. Ale jednak osoba tak rozchwiana emocjonalnie dla dobra własnej psychiki powinna sobie szukać innego miejsca na terapię niż kanał yt. Agnieszka, w tym filmiku, którego już nie ma, powtarzałaś w kółko, że nie pozwolisz, żeby ktoś atakował twoje dzieci. Wydaje mi się, że mówiłaś to pod wpływem dużych emocji, bo jak jeszcze raz na spokojnie przeczytasz te posty to zobaczysz, że twoich dzieci nikt nie atakuje. Że ktoś sobie wymyślił, że je zostawiłaś, to jedno(I na pewno nie prawda), ale dzieci osobiście nikt się nie czepiał. Uspokój się i sobie to przemyśl, bo znowu zrobiłaś dramę... Wszystkiego dobrego ci życzę i super, że poprawiła się wasza sytuacja!

Gość gość
Agnieszka przestań zmyślać ! To wszystko to bajki wyssane z palca żeby brać naiwnych ludzi na litość. Jesteś zwykłą oszustką która wykorzystuje platforme jutjuba w złych zamiarach. To przez takich ludzi jak ty jutjub wprowadził zmiany niekorzystne dla małych kanałów ! Odstaw tą Biblię, wszyscy wiemy że jesteś niewierząca a Świętą Księgę wykorzystujesz tylko do manipulacji osobami wierzącymi. Wchodzisz im w ten sposób na sumienie. To że nagrywałaś 3 lata temu nie znaczy że nie jesteś toksyczną osobą i żebraczką naciągaczką. Dziewczyny które mają dowody na to że naciągasz je na kasę powinny was obu bezwzględnie zgłosić ! A już na pewno zaprzestać kontaktów z wami !

Gość gość
Zgadzam się niestety z Tobą.

Gość gość
Niech te osoby przedstawią dokumenty mówiące, że Pani Agnieszka i Pan Adam są oszustami a tak to są tylko pomówienia .

Gość gość
dokumentacja jest, zapraszam...posterunek policji, Augustów

Gość gość
dokumentacja jest...zapraszam na posterunek policji Augustów

Gość gość kobieta zwyczajna
witam kobieta zwyczajna

Gość kobieta zwyczajna
Miłego dnia) 1 Nikogo nie zmuszam do wysyłania paczek 2Mam dokumenty ze jestem chora 3 Jeśli ktoś pomaga finansowo a potem ma pretensje to Sam powinien sie leczyc 4 Jakim prawem czepiacie sie innej kobiety z inne go kanalu 5 ostatni raz Wam odpowiadam tu Mam niezdolnosc do pracy I udowodnie to wam 6 Atakujecie mnie za prawde okra dla mnie matka prosze zadzwonic do mops Augustów to wam powiedza. 7 Wejdzcie w moje. buty I pochodzcie a potem piszcie idiotyzmy 8 Co MA. do mnie Pan Adam? Nie zła telenowela na. mój temat ale ja tego tak nie zostawie nie strasze po prostu wasze informacje nie są prawdziwe I mnie po prostu Atakujecie Bo wam się nudzi jestescie podli Kobieta Zwyczajna

Gość gość
Nie przejmuj się, Agnieszka. Niepotrzebnie dajesz ludziom pożywkę.

Gość gość
Sorry, ale ja też uważam, że ta żałosna baba ma patent na to jak przytulać fanty na yt od widzów, wystarczy się popłakać i po użalać nad swoim losem i paczka gotowa. Żenada i nie nie zazdroszczę Ci tych paczek, jak można robić z siebie takie pośmiewisko przed tyloma ludźmi, wstydu babo nie masz i depresji też nie!!!!!

Gość gość
Nagrywałas 3 lata temu to samo obludnico tez paczki wyludzals ze mąż pracy nie ma ze jeść co nie ma wiecznie to samo . .. w depresji ludzie nie zajmują się makijażem bo nie maja na to siły, każdy Cygan śmierdzacy len potrafi tak ściemniac żaden nie pracuje tylko z mopsu żyje! Bajki o Babci schowaj między książki. Dokumenty stare pokazujesz z 2005 roku. Ty nie masz depresji tylko jakaś psychiczną chorobę. Pieprzysz w kolko na kanale jak ci źle po to aby ci pomagano. . A ty się stroisz i malujesz cyganska wesz! Tfu myślę że ciebie trzeba podać na policje pokazać tez filmy jak wyludzasz to się to skończy szybko jak dostaniesz paragraf

Gość gość
nie ma nawet wstydu opowiadac ze byla prostytutka o ile to tez nie zmyslona historia

Gość gość
Dlaczego ona kłamie że nie jest świadkiem jehowy ? Przecież opowiadała o chrzcie w wodzie

Gość gość
Kto oglądał liva że ktoś zrobił jej krzywdę o co chodziło?

Gość gość
Co sie jej stało z włosami?

Gość gość
Szła w nocy i została zaatakowana przez paru mężczyzn, którzy nożem cięli jej włosy. Dobrze, że nic poważniejszego się nie stało.

Gość gość
Dla mnie to patola z kim ona się się zadaje może to ten jej Adaś ja tak załatwił

Gość gość
Albo się sama obcinała na krótko i trochę jej nie poszło

Gość gość
Dokładnie gdyby ja z atakowali obcy mężczyźni to raczej by się nie śmiałam tylko popadła w traumę, dziwna ta historia