Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta zwyczajna

Polecane posty

Gość gość
A wy co sądzicie?

Gość gość
Mi też, się zdaje że to ten Adam jej to zrobił brak słów

Gość gość
No nie wiadomo co się stało ale szok jeśli to prawda

Gość gość
Dawała do zrozumienia że tak się dzieje jak kobieta sama wychodzi w nocy do parku i że poucinali jej nożem włosy ale więcej nie może nic powiedzieć bo sprawa jest na policji :/ mnie tez się ta historia kupy nie trzyma :/

Gość gość
Dla mnie też dziwne i tak się prawdy nie dowiemy i tak najgorsza by była przemoc w domu od jej partnera oby nie

Gość gość
Ja to w ogólnie nie rozumiem jej życia jest w trudnej sytuacji ma 3 dzieci które wychowała i żeby nie pomoc własnej matce szok! Na swoje potrzeby by jej wystarczyła renta wystarczyłoby jej dać kąt do mieszkania. Ale widać że niezłe z nich ziółka muszą być!

Gość gość
Dzieci odwróciły się od niej gdy z wakacji rodzinnych już nie wróciła do domu tylko została dla nowo poznanego Adama. Jej dzieci nie wyniosły dobrego wzorca z domu, matka nic nie zrobiła gdy zaczęły wpadać w zle towarzystwo i narkotyki i dodatkowo porzuciła dzieci (fakt, że już prawie dorosłe) gdy jej potrzebowały. Teraz jej nie pomagają bo sami potrzebują pomocy. Nie oceniajcie jej dzieci bo Agnieszka sama sobie wystawiła świadectwo jaką była matką skoro dzieci się nią nie intetesują.

Gość gość
Tak z wakacji jasne, Adama poznała w Szpitalu helllo

Gość gość
Opowiadała w filmiku, że gdy pojechała na wakacje do Augustowa to już stad nie wróciła bo została z Adamem. Mąż z dzieciakami sam wrócił do siebie. Nie wymyślam. Piszę tylko to co sama mówiła.

Gość gość
to chyba było nieudane cięcie domowe a nie napad gdzie by sama po nocy chodzila bujda na resorach

Gość gość
To po co by kłamała?

Gość gość
Zgadzam się 19 30

Gość gość
Mi też się wydaje że nie udane ciecie i śmieje się od ucha do ucha

Gość gość

Nie chciała się przyznać że była u fryzjera, ona przecież taka "biedna". Kolejne manipulacje oszustki. Nikt nie napada na kobiety żeby im obciąć włosy. Po czymś takim bałaby się wyjść sama z domu a tu patrzcie jak śmiga, ostatnio nawet o rzekomej chorobie psychicznej zapomniała. Z kamerą po mieście biega a do pracy nie potrafi pójść. Nie dajcie się nabiarać !

Gość gość

Nie chodzi sama do parku wieczorami tylko z Adasiem który załatwia tam interesy. Jak jej ostatnio nie było na kanale, byli na zagranicznym urlopie. Widać to po miniaturce filmiku z makijażem. Prawy dolny róg, Aga w słonecznych okularach przed wejściem do hotelu czy restauracji której nazwę częściowo zasłoniła ujęciem z filmiku. Nie dajcie się nabierać na jej kłamstwa !

Gość w próg

Znowu jej się udało wyżebrać kasę na zakupy. Że ona się nie wstydzi takie filmiki robić i że ludzie tacy głupi są i utrzymują dwoje zdrowych, młodych ludzi to mnie zawsze dziwi. Prawda jest taka że im niczego nie brakuje, żebranina zawsze była bardziej dochodowa niż uczciwa praca. Agnieszko mam nadzieję że rozliczyłaś się z fiskusem z nowych datków a wiesz dobrze że powinnaś ;)

Gość tak tak

Coś to ją ostatnio na dużo stać hmm... Stroi się, nowy telefon, nagle może zostać w mieszkaniu, gęba jej się śmieje od ucha do ucha. Jeśli faktycznie była na urlopie za granicą to może udało się jej tam zameldować i wyłudzić zasiłek. Nie wiem po jaką cholerę robi z siebie w dalszym ciągu ofiarę i wyciąga rękę do ludzi, widać powodzi im się dobrze. Bezwstydni Cyganie żebracy !

Gość nie mogę

Nowy kanał, stara zwyczajna. Pierwszy filmik i znowu paczki od zmyślonej Justynki. Zauważyłyście że ona patrzy czasami gdzieś w bok, zawiesza się i tak jakby czekała na podpowiedź od Adama.

Gość gość
Dnia 22.12.2018 o 20:53, Gość nie mogę napisał:

Nowy kanał, stara zwyczajna. Pierwszy filmik i znowu paczki od zmyślonej Justynki. Zauważyłyście że ona patrzy czasami gdzieś w bok, zawiesza się i tak jakby czekała na podpowiedź od Adama.

Nie jest zmyślona. To ta blondi psychopatka co jej paczki wysyła za chwilę atencji na kanale Agi. Jej komentarze pod filmikami wskazują na to że to też jakaś toksyczna osoba, dobrały się obydwie, szkoda gadać... Z tym zawieszaniem się to masz rację!

Gość gość
14 godzin temu, Gość gość napisał:

Nie jest zmyślona. To ta blondi psychopatka co jej paczki wysyła za chwilę atencji na kanale Agi. Jej komentarze pod filmikami wskazują na to że to też jakaś toksyczna osoba, dobrały się obydwie, szkoda gadać... Z tym zawieszaniem się to masz rację!

Śmiechu warte jak się Aga próbowała zmusić do wyciśnięcia sztucznych łez na zawołanie a że jej nie wyszło, udawała że wyciera łezki których w ogóle nie było widać. To jest nienormalne że ludzie w dalszym ciągu dają się nabierać na jej szopkę.

Gość xyz

Dlaczego założyła nowy kanał i skasowała stary? Przecież mówiła, że go zostawi. Czyżby miała coś do ukrycia?

Gość gość
Dnia 31.12.2018 o 02:17, Gość xyz napisał:

Dlaczego założyła nowy kanał i skasowała stary? Przecież mówiła, że go zostawi. Czyżby miała coś do ukrycia?

Kto wie, może ktoś zagroził jej sprawą w sądzie albo dostała ostrzeżenie od jutjuba. Jej kanał był już raz zablokowany.

Gość kto
Dnia 31.12.2018 o 02:17, Gość xyz napisał:

ma do ukrycia to ze ma problemy prawne

przynajmniej tak slyszalam

Gość kto
Dnia 27.12.2018 o 11:12, Gość gość napisał:

Śmiechu warte jak się Aga próbowała zmusić do wyciśnięcia sztucznych łez na zawołanie a że jej nie wyszło, udawała że wyciera łezki których w ogóle nie było widać. To jest nienormalne że ludzie w dalszym ciągu dają się nabierać na jej szopkę.

no to bylo bajeczne jak wymuszala lzy wzruszenia

Gość tak tak
Dnia 3.01.2019 o 18:02, Gość kto napisał:

ma do ukrycia to ze ma problemy prawne

przynajmniej tak slyszalam

to było do przewidzenia

pamiętajcie że ta kobieta łamie prawo. wspierając ją stajecie się współwinni.

co jeszcze słyszałaś ? niech ludzie dowiedzą się prawdy. czy ma ktoś z was screeny ze skasowanego wątku ? tam były ciekawe wpisy !

Gość LOL
Dnia 5.01.2019 o 17:47, Gość tak tak napisał:

to było do przewidzenia

pamiętajcie że ta kobieta łamie prawo. wspierając ją stajecie się współwinni.

co jeszcze słyszałaś ? niech ludzie dowiedzą się prawdy. czy ma ktoś z was screeny ze skasowanego wątku ? tam były ciekawe wpisy !

Mam kilka screenow ale nie wszystkie. Nie chce sie tu logowac i nie wiem czy mozna wrzucac screeny. Moglabym ewentualnie skopiowac te komentarze.

Gość LOL

Wierzycie w te bajki o nagłej zmianie w życiu i domu dla bezdomnych? Ja nie! Aga zakończ już ten teatr, dobrze wiesz że to jest karalne a ty już masz problemy jak ktoś powyżej już napisał. Jesteś bezwzględna jak wyczujesz jakiegoś jelenia w komentarzach pod twoimi żałosnymi produkcjami.

Gość tak tak
Dnia 26.01.2019 o 22:24, Gość LOL napisał:

Wierzycie w te bajki o nagłej zmianie w życiu i domu dla bezdomnych? Ja nie! Aga zakończ już ten teatr, dobrze wiesz że to jest karalne a ty już masz problemy jak ktoś powyżej już napisał. Jesteś bezwzględna jak wyczujesz jakiegoś jelenia w komentarzach pod twoimi żałosnymi produkcjami.

Nie wie już co wymyślać żeby zrobić z siebie ofiarę

Gość nie mogę

Tak Agnieszko, ładny pokoik na poddaszu domu w którym mieszkasz już od dawna :D

Gość gość
Dnia 7.02.2019 o 01:26, Gość nie mogę napisał:

Tak Agnieszko, ładny pokoik na poddaszu domu w którym mieszkasz już od dawna :D

A ja myślę że ona jest na odwyku w tym domu.