Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro czarny piątek

Polecane posty

Gość gość

Jutro czarny piątek, czy ubieracie swoje córki na czarno do przedszkola, szkoły?

Gość gość
Nie wiem. Nie pomyślałam o tym. Weź na protest ze sobą. U nas jest ściana furii, robimy hałas - pamiętam, jaką frajdę miały dzieci waląc pokrywkami i chochlami podczas marszu poprzednio. One miały chyba największą. Co do ubioru, jak uważasz.

Gość gość
Czyli że co znowu wyprzedaż w sklepach? :D hura!

Gość gość
O co chodzi ? Pierwsze slysze

Gość gość
przecież czarny piątek to w listopadzie jest

Gość gość
Protest przeciwko zaostrzeniu ustawy antyaborcyjnej. Ludzie protestują przeciwko odebraniu możliwości dokonania aborcji w wypadku ciężkiego i nieodwracalnego uszkodzenia płodu. W większości wypadków chodzi o bardzo zdeformowane płody. Decyzję o możliwości dokonania aborcji podejmuje grupa lekarzy. Ale decyduje kobieta, przyszli rodzice. Teraz na różne sposoby próbuje się odebrać to prawo kobietom i zmusić ich do rodzenia bardzo zdeformowanych dzieci, które nigdy nie będą w stanie samodzielnie żyć. A często umrą zaraz po urodzeniu. I tak, będą cierpieć.

Gość gość
powaliło cię żeby dziecko w to wciągać i to dziecko w wieku przedszkolnym? jeszcze na marsz żywych trupów je wyślij i załóz strój kościotrupa

Gość gość
Haha matki zabierają dzieci na prostest aborcyjny. Gratuluję. Może macie rację że się skrobiecie :P

Gość gość
Tak, Będzie w czarnej koszulce. A co? Że 7 latka to nie dotyczy?? A właśnie że dotyczy! Ja to już stara jestem i w ciąży nie będę Ale nasze dzieci za chwilę będą miały katoland i obowiazkowa kontrolę macic w szkole!!

Gość gość
Tak, matki zabierają dzieci na taki protest bo walczą dla nich o godna przyszłość!!

Gość gość
To jest urabianie dzieci jak ciasto w piekarni . Koformizm .

Gość gość
Ja się nie skrobię ( wiesz dziecko co to w ogóle znaczy???) Ale to że ja tego nie robię nie oznacza że odbieram innym prawo aby mogli o tym decydować. POLSKA KRAJEM CHCIANYCH DZIECI

Gość gość
Uspokoj się kobieto. Po co się tak podniecasz i dziecko mieszasz w swoje sprawy. Może miałoby inne zdanie na ten temat? Nie przyszło Ci to do łba?

Gość gość
Jak chcianym jak nie chcianym .

Gość gość
Urabianie dzieci jak ciasto.

Gość gość
Te babony powinni sie poddac sterylce skoro tak wazna dla nich aborcja :O no, ale dobrze, niech sobie protestuja, przynajmniej mniej tego oszolmstwa bedzie w innycg częściach miasta

Gość gość
Co to koformizm?

Gość gość
Jakie inne zdanie? W Polsce nie ma miejsca inne zdania i w tym problem! I nie mam łba tylko głowę. Ochlon, dziecko

Gość gość
Normalne piękne szczęśliwe kobiety nie chodza na takie eventy. Szkoda mi was brzydule, moze sie wysterylizujcie to nie będą sie rodzic zdeformowane plody?

aha matki zabierają dzieci na prostest aborcyjny. Gratuluję. Może macie rację że się skrobiecie x :O dzieci zaczynają marzyć o nienarodzeniu się, żeby mamuśka mogła się realizować w różnych wyrach:O:O:O:O

Gość gość
Człowieku. Jutro idą ludzie po to, żeby jak będą wiedzieli, że dziecko, na które czekają urodzi się bez czaszki z mózgiem na wierzchu mogli na etapie płodu - do 22 tygodnia dokonać aborcji. Bo płód nie czuje, a dziecko już tak. Rozdwojenie kręgosłupa, rozdwojenie podniebienia, płody bez głowy. Nikt im nie nakazuje aborcji. Ale każdy powinien walczyć o to, żeby zachować do niej prawo.

marsz k***w:D koledze napisałam, takiemu niewyżytemu, to napisał, że mu się nie chce łapać okazji, nie ma drobnych, ma całą dychę.

Gość gość
Każde wychowanie to urabianie. Każdy jakoś urabia. Ja urabiam na istotę rozumna i świadoma swoich praw.

Gość gość
Dziecko ma być dzieckiem. Współczuje. Media wypraly ci mózg. Nie można mieć w Polsce własnego zdania a dziecku narzucasz coś co nie powinno go dotyczyć w tym wieku w ogóle i robisz to samo na co narzekasz. Co za idiotki.

Gość gość
biedna Broken umie tylko kłamać i jak jej mózg paruje, gdy próbuje myśleć, to przeklina przekleństwo to znak, że spięcie na linii przesilenie sieci :)

Gość gość
Brokenside87 sam jeszcze jesteś dziecko... nic nie wiesz o życiu.... zazdroszczę ci