Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka reakacja faceta jest normalna?

Polecane posty

Gość gość

To pewnie będzie pytanie retoryczne, ale chcę poczytac wasze opinie. Na codzien on potrafi był miły, kochajacy, troskliwy itd. Ma jednak wybuchy gniewu np. kiedy zrobie cos nie po jego mysli ( wróce do domu, a on chce żebm zostala jeszcze u niego itd). Wtedy szantażuje mnie roztsaniem, krzyczy na mnie. Raz nawet jak jechalismy w samochodzie złapał mnie za włosy i jakby potrzasnal - nie bylo to bardzo mocne, ale sam ten gest mnie troche zszokował. Planujemy slub, ale takie jego zachowania mnie martwia bo wszystko jest ok, dopoki robie wszystko po jego mysli, natomiast kiedy tak nie jest, staje sie niemily, albo nawet agresywny..

Gość gość
To, że się zastanawiasz czy to jest normalne częściowo daje Ci już odpowiedź... Przykro mi, ale to nie wróży nic dobrego. Mieszkacie osobno, nie ma jeszcze ważnych spraw, w których mogłabyś się z nim nie zgodzić, a już są takie akcje, więc pomyśl co będzie potem? Będziesz chciała wyjść z domu, a jemu akurat nie spodoba się cel/ godzina czy cokolwiek i co? pewnie wylądujesz na ścianie, bo pan sobie nie życzy Twojego innego zdania... Sorry za brutalny przykład, ale to co opisałaś bardzo źle wróży...

Gość gość
uciekaj kobieto.

Gość gość
Nie takich odpowiedzi życzyła sobie autorka!

Gość gość
Chcesz być z takim furiatem, który traktuje Cię jak szmatę? ...Popracuj nad sobą, bo niska samoocenę masz i brak godności kobiecej :)

Gość gość
Jak szmatę to może za wiele powiedziane, ale w klotniach podnosi glos i szantazuje mnie, a to ostatnie zlapanie mnie za wlosy to juz w ogole mnie zszokowalo pomimo, ze mnie zbytnio nie zabolalo, ale mimo wszystko bylo to w takiej zlosci. Potrafimy nie klocic sie tydzien, dwa, jak nie ma do tego powodow, ale wystarczy, ze tak jak pisalam, zrobie cos po swojemu, a jemu sie to akurat nie podoba i juz gotowe pretensje, krzyki czy nawet agresja. W nawet malowaznych sprawach, np. on chce tego i tego dnia gdzies ze mna pojsc, a ja akurat nie chce, albo np. on chce isc do kina, a ja sie zle czuje , on nie chce zebym wracala do domu, a ja muszę i wiele innych.

Gość gość
To wszystko przez to ze facet nie jest przybadaniu ginekologicznym c i p. K I moj maz byl.przy obu porodach I badaniach I teraz bardzo pomaga mi w domu. Kobiety maja intymnosc z gibekologiem a z mezdm nie szok!!! Dopusc go do badania c l p k l ,,,,,a bedzie ponownie cie szanowal

Gość gość
Dostałaś już dość konkretną odpowiedź o 2.20. Co jeszcze chcesz usłyszeć? Że nagle się zmieni i będzie ok i mu to przejdzie? Niestety nie, jak już to będzie gorzej. Jeśli lubisz takie coś to brnij w to dalej.

Gość gość
Nie zmieni się,uciekaj dziewczyno a napewno nie bierz ślubu

Gość gość
Poczekaj aż dostaniesz łomot za zbyt słoną zupę i nie zapomnij przeprosić.