Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój aniołek siersciaty się rozwalił na pół wyra

Polecane posty

Gość gość

Ale i tak go kocham.Uwielbiam spać z tym psem i wszystkim polecam takiego niedźwiedzia :)

Gość gość
Ja mam dwa bydlaki. Rottweilera i owczarka niemieckiego, potężne i ogromne. Jakby toto zległo w moim łóżku to dla mnie braknie miejsca, nie sypiam z psami. Mam jeszcze dwa koty, ale one nie włażą do łóżka ☺

Gość gość
Pewnie capi siercia.

Gość gość
Moja suncia też zajmuje poł łóżka,no ale ...zawsze cieplej.

Gość gość
U mnie nic nie capi. Mam Rumbę, futrossawkę i turboszczotkę w wyposażeniu odkurzacza, furminatorem często czeszę zwierzaki, spoko

Gość gość
Ja też często mam w łóżku zwierzaka, czasem sobie tłumaczę że to takie wiecznie małe dziecko ;)

Gość scorpionadrink
a co mówi Wasz psychiatra na ten temat, że sypiasz ze zwierzęciem i wolisz w łóżku psa zamiast faceta ?

Gość gość
Psychiatra też woli psa.

Gość gość
Dzisiaj coś mówili o tym w TVN-owskich "Faktach".

Gość gość
scorpionadrink dziś a co mówi Wasz psychiatra na ten temat, że sypiasz ze zwierzęciem i wolisz w łóżku psa zamiast faceta ? x Na tym świecie już nie ma prawdziwych facetów

Gość scorpionadrink
pytanie dodatkowe, czy już upodobniłaś się do wyglądu swojego psa ?

Gość scorpionadrink
'Na tym świecie już nie ma prawdziwych facetów' xxx jak się spasłaś i masz poważną nadwagę to wiadomo, tylko życie z kotem albo psem pozostało i wąchanie ich pierdów

Gość gość
Lepsze pierdy kota niż taki jełop jak ty.

Gość gość
scorpionadrink wczoraj 'Na tym świecie już nie ma prawdziwych facetów' xxx jak się spasłaś i masz poważną nadwagę to wiadomo, tylko życie z kotem albo psem pozostało i wąchanie ich pierdów xxx Jak masz takie ograniczone horyzonty i dla ciebie kryterium to jest spasła kobieta, to cię rozczaruje - zdziwił byś się jak wyglądam. No a to jak zareagowałeś na prowokacyjny wpis, świadczy tylko o twoich kompleksach. Bęc. Czy będzie ciąg dalszy?

Gość scorpiondrink
nie będzie 'cdn' kobieta, która woli spać z kotem lub psem i nie chce spać z facetem jest normalnie pierdyknięta na umyśle a jak wiadomo są takie, że z psem się bzykają a gardzi facetem !

Gość gość
scorpiondrink dziś nie będzie 'cdn' kobieta, która woli spać z kotem lub psem i nie chce spać z facetem jest normalnie pierdyknięta na umyśle a jak wiadomo są takie, że z psem się bzykają a gardzi facetem ! x Nie no ty jednak jesteś nienormalny jesli w twojej chorej zoofilskiej głowie uroiło się bzykanie z psami, tylko dlatego że kobiety piszą, że na łóżku śpi im pies. Chora ta twoja czacha, bardzo chora.

Gość scorpiondrink
mój Nick znowu się nie spodobał i zastał 'zabrany' w tych czasach, gdy ludzi na forum pozostała zaledwie garstka ale mam to w zadzie, nie pierwszy i nie ostatni raz jakaś FRANCA ze złości na mnie zabiera mój NICK , za moment wymyślę następny na czerwono i mam Was głęboko w duupie, a odnośnie ostatniego tematu 'Nie no ty jednak jesteś nienormalny jesli w twojej chorej zoofilskiej głowie uroiło się bzykanie z psami, tylko dlatego że kobiety piszą, że na łóżku śpi im pies. Chora ta twoja czacha, bardzo chora.' x kobiety pokazują wprost, że woli życie z psem lub kotem , niż z facetem i mnie zastanawia , dlaczego tak jest , czy kobieta została pobita lub brutalnie zgwałcona przez faceta ? i kobiety wprost się wypowiadają , żadnych związków z facetami , wolę psa, wolę kote , o co biega kobiety ?

Gość gość
scorpiondrink co ty masz z tym seksem i psami?! piszesz o bzykaniu się z psem, o nie zgwałceniu przez psa, skąd u ciebie taki tok i kierunek myslenia? bo normalnie człowiek wie o co chodzi, jak ktoś pisze że woli towarzystwo psa czy kota, albo pies czy kotśpi u niego w łóżku. Albo faktycznie masz coś nie tak z wyobraźnią i mysleniem, albo podpuszczasz specjalnie, co w necie jest w sumie normą. Mniejsza z tym, bo prawdy sie i tak nie dowiem a zresztą spanie mnie łapie.

Gość gość
scorpiondrink dziś mój Nick znowu się nie spodobał i zastał 'zabrany' x Niech zgadnę, wcześniej był ja_Dyzio ?

Gość scorpiondrink
'Albo faktycznie masz coś nie tak z wyobraźnią i mysleniem, albo podpuszczasz specjalnie, co w necie jest w sumie normą. ' xx sama podpuszczasz , że ułożyłaś sobie życie ze zwierzakiem i śpisz ze zwierzakiem , zatem , faceci mają takie kobiety głęboko w zadzie , skoro zwierzaka traktujesz wyżej niż faceta, z takim podejściem pozostaniesz zawsze sama , ze swoimi zwierzakami i nie rozumiem, dlaczego 'ukradłaś' mój NICK 'scorpionadrink' , skoro chciałem tylko pogawędzić , moim zdaniem masz jakiś URAZ do facetów ale nie wiem dlaczego , za słowa napisane nie wolno się gniewać a Ty pokazałaś zwyczajnie , że jesteś ŚCIERWO !

Gość gość Marttta
A mnie tylko ciekawi skad u kobiet taka niechec i wrogosc do mezczyzn. Tekstow w stylu "dzis prawdziwych mezczyzn juz nie ma" jest na kafe bez liku. Wszedzie przewijaja sie pelne gorzkich zali utyskiwania na facetow. Do tego oczekiwania i wymagania, ktorych zwykly smiertelnik nigdy nie bedzie w stanie spelnic. Moglabym zrobic wyliczanke waszych babskich "postulatow" ale nie chce mi sie stukac w klawiature bo kto kumaty ten bedzie wiedzial o co chodzi. W taki sposob najczesciej pisza sfrustrowane i samotne suchotnice, ktore uwazaja ze nalezy calowac je w tylek z samego chocby faktu ze sa kobietami. Najczesciej karta przetargowa dla was jest seks. Uwazacie ze sypiajac z facetem robicie mu olbrzymia przysluge a kiedy facet nie chce spelniac waszych planow (chocby w postaci slubu czy dziecka) to najczestszy argumeny na kafe: "a bzykac to by sie chcial za darmo". Nasuwa sie wniosek, ze robicie za prostytutki ktorym za seks trzeba placic (niekoniecznie pieniedzmi). I pisze to jako kobieta, ktora swojego mezczyzne traktuje jako czlowieka, kumpla, partnera i kochanka.

Gość gość
Dlaczego każdy temat musi zepsuć jakiś stuknięty zbok? Faceci też śpią z psami i kotami, nie widzę w tym nic dziwnego. Moja teściowa wygania psa i kota z łóżka, to gady lezą do teścia. Sporo osób w różnym wieku pozwala swoim zwierzakom panoszyć się w łóżku, mają gdzieś toksokarozy, toksoplazmozy i wszelkich obcych wewnątrz nas ☺