Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no bo nie kumam

Dlaczego polki nie potrafią się uśmiechać tylko zawsze mają skrzywione ryje?

Polecane posty

Gość gość
A moze SMUTNA jest, bo ktos jej umarl? Moze matka zachorowala? Nie pomyslales o tym?

Gość gość
Dlaczego polki nie potrafią się uśmiechać? xxx Bo jak patrzą na takie gufno jak ty, to sie mimowolnie krzywią.

Gość gość
Jakie mają problemy? Przejść z utrzymania starych na utrzymanie faceta, skończywszy w międzyczasie zaoczna Europeistykę na szlagierowym UJ?

Gość gość
To niestety prawda bo Polki nie mają pogodnego wyrazu twarzy, spójrzcie na ich miny gdy idą same albo siedzą w tramwaju jadą samochodem czy stoją na przystanku. Zatroskane babole.

Gość gość
I to te które mają poważne życiowe problemy starają się być pogodne, większość przeżywa tragedie typu "nie mam co na siebie włożyć, a koleżanka ma."

Gość gość
Nature mają taką że nie cieszą się z tego co mają tylko smucą z powodu że czegoś nie mają. Dostałam służbowy samochód, nie dość że biały to jeszcze bez klimy.

Gość gość
Przecież to proste. Mają skrzywione gęby przez facetów. Faceci to świnie i kobiety muszą przez nich cierpieć. I jeszcze się bezczelnie dziwią dlaczego.

Gość gość
Ot wypowiedziała się idiotka

Gość gość
Chyba nie myślisz, że są tak durne jak ty, żeby o wszystkim pisać na tym zy*****m forum? Oby cię dopadły prawdziwe nieszczęścia a nie takie jak miałeś do tej pory.

Gość gość
Dyskusja na tym temacie sięgnęła poziomu dna :( Można byłoby ten temat opisać innymi słowami, bo ja się ogólnie zgadzam z myślą przewodnią autora. Także codziennie widzę zacięte twarze, skrzywione grymasem złości. I wyłapuję to na ulicy, w czasie przypadkowego skrzyżowania spojrzeń. Też się nad tym zastanawiałam wiele razy, co u tych ludzi nie tak w życiu, że złość i cierpienie tak się z ich twarzy wylewa. U wszystkich, codziennie ???

Gość gość
Tak reagują na twój widok. Musisz mieć tę wredotę wypisaną na gębie.

Gość gość
A ja mam w d***e cudze miny. Nie obchodzi mnie cudzy humor ważne że ja mam dobry. Każdy ma jakieś problemy i trudno wymagać żeby ktoś miał wyraz twarzy jaki sobie życzysz albo żeby się śmiał by tobie widok umilić. Poza tym może ktoś ma taki wyraz twarzy a wy sobie dopisujecie historie że jest w****iony.

Gość gość
Znam jednego faceta, z którego się wszyscy śmiali, a on był zachwycony i wniebowzięty, bo myślał, że ci ludzie śmieją się DO NIEGO.

Gość gość
gość dziś jakbyś wiedział ile wynosi średnia krajowa to też byś takim z ryjem chodził Zgłoś przecież dopiero pisały że nie chodzi o kase, więc o co chodzi? One łażą z tymi smutnymi ryjami po całym świecie, to znak rozpoznawczy polki wszędzie, krzywy ryj jakby srała.

Gość gość
gość dziś A moze SMUTNA jest, bo ktos jej umarl? Moze matka zachorowala? Nie pomyslales o tym? >>> a nikomu innemu z żadnego innego kraju nikt nie umarł? nie choruje? W Afryce dzieci nie głodują? Mieszkają w lepiankach i wode noszą 5km z rzeki a i tak są uśmiechnięci. Dzieci w Afryce bez butów chodzą i pokazują ząbki, a te france z PL krzywe ryje. Nawet ukrainki są wesołe i uśmiechnięte pomimo biedy, a polki tylko sraczka na gębie od samego rana.

Gość gość
Jest 20% kobiet które są uśmiechnniete ale za zwyczaj zajęte .

Gość gość
A 80% ktoś umarł.

Gość gość
bo ten kraj jest pełen takich chamów jak ty autorze, tylko hejt, wyzwiska, agresja do kobiet, masturbacja słowem na g.... Myslisz, zeludzie nie wyczuwają tego, tej twojej agresywnej frustracji.Pewnie kobiety w twoim towarzystwie przybieraja taki wyraz twarzy jako obronę, bo jakby były usmiechnięte to mogłyby sprowokować atak ze strony takiego popaprańca jak ty.

Gość koko jumbo
byłem wczoraj na pewnym małym koncercie w pewnym kraju poza PL, była ŚLICZNA dziewczyna w grupie, grała pomiędzy tą sporą grupą jakiś kawałek na gitarze, ale gęba smutna jakby srała i niezadowolona z życia że aż na rzyganie bierze, reszta ludzi ( przekrój krajów pochodzenia był spory, nawet śliczna uśmiechnięta ajatka ) byli w miare uśmiechnięci, mieli tą iskerke w oczach ALE nie ona. Oczy smutne i gęba smutna, skrzywiona. Co ciekawe, te 2 razy kiedy się uśmiechneła, gdy rozmawiała do niej koleżanka, wyglądała ŚLICZNIE. Były to niestety tylko sekundy. Niestety jej smutny ryj przez reszte koncertu brał na rzyganie. Myśle sobie, pewnie polka. Patrze w program kto gra na gitarze i jak batem strzelił polskie nazwisko, choć imie troche przekształcone aby lokalnie "pasowało". Myśle sobie, noż KUR/WA, czemu te polki nie potrafią się uśmiechać do hooja wafla. Takie niektóre ładne a patrzenie na ich smutne gęby doprowadza mnie do depresji. Co z wami polkami jest nie tak????

Gość nie chce rzygać ale MUSZE
gość dziś to ja patrząc na ich skrzywione jakby srały ryje mam odr****** wymioty, czy tak trudno się choć troche uśmiechnąć ?

Gość gość
gość dziś A 80% ktoś umarł. > raczej 100% ktoś kiedyś umarł, nawet świętym

Gość gość
tym polskim niezadowolonym kur*wom nikt nie dogodzi, nawet szeik z bliskiego wschodu z pałacem, te ryje mają na stałe w minie sraczkowatej, co za hoojowa genetyka

Gość gość
A nie zastanawiało was że ktoś może przeżywać jakąś tragedie? Np ta dziewczyna? Jak ktoś w życiu nic nie przeżył to nie ma innych problemów tylko łazić i zastanawiać się dlaczego ktoś ma krzywą minę. Naprawde żenujące.

Gość gość
Polki maja skrzywione ryje bo musza patrzeć na tępych zaniedbanych Polaków, a marzy im się przystojny enrique

Gość gość
Po przeczytaniu tego całego potoku góówna z upośledzonego łba autora, tez posmutniałam.

Gość gość
gość dziś każdy "coś" przeżywa, nie tylko wy księżniczki ze sraczkowatymi minami

Gość gość
gość dziś one mają skrzywione ryje nawet jak patrzą w lusterko, więc tu pudło niestety

Gość gość
gość dziś Nie PO, ty po prostu już miałaś skrzywioną morde PRZED przeczytaniem tego

Gość bambo ma białe ząbki
Polki, w przeciwieństwie do dzieci w Afryce, mają skrzywione ryje z powodu tego czego NIE mają, zamiast być zadowolone z tego co MAJĄ, co za parszywa genetyka