Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no bo nie kumam

Dlaczego polki nie potrafią się uśmiechać tylko zawsze mają skrzywione ryje?

Polecane posty

Gość gość
Życzę ci wszystkiego po czym będziesz miał skwaszony ryj do śmierci, tak jak na to zasłużyłeś swoimi czynami.

Gość gość
Znam milionera, który prywatnie zawsze jest skrzywiony

Gość gość
Ja np. Nie usmiecham sie na ulicy bo ktos mnie wezmie za wariatke, albo ze na niego lece, np. Bo mam różne problemy zyciowe i nie co na siebie wloze, chore dzieci, juz sie przejmuje czy syn z astma nie trafi do szpitala, ale malolatowi, który nie ma rodziny ciezko to zrozumieć

Gość gość
gość dziś Skrzywiony ryj ma sama i jeszcze innym źle życzy, to dopiero trzeba być zasraną kur'wą

Gość gość
gość dziś Znam milionera, który prywatnie zawsze jest skrzywiony Zgłoś dobry przykład że kasa i materializm szczęścia nie dają, ale kur!wom nie przetłumaczy, dla nich tylko hajs się liczy

Gość gość
A z czego mamy się cieszyć? Żyjemy w poczuciu niewoli. Taka jest prawda. Ja to bym chciała np dzisiaj po pracy wskoczyć w samochód i pojechać na jakieś zakupy, albo by chociaż pooglądać ale nie mogę bo zaraz będzie.... Po co, skąd pieniądze? Nie szkoda ci czasu? Kurwa Mac. Trzeba z tym skończyć i wolność odzyskać.

Gość gęby w kwasie
gość dziś w afryce chodzą na bosaka a ryje mają uśmiechnięte i cieszą się tym co mają, ale polki NIE, morda wiecznie w kwasie

Gość gość
gość dziś to kur/wa JEDŹ i BĄDŹ uśmiechnięta, po hooj się martwisz innymi, co pomyślą itp. Masz mózg czy siano?

Gość gość
gość dziś w niewoli sama się trzymasz durnym rozumowaniem, a potem krzywy ryj całe życie

Gość gość
Nie mogę się cały czas śmiać, bo wariatka - powiedzą.

Gość gość
W Afryce faceco poluja na tygrysy itp. Dlaczego nie polujesz tylko p************z ze polki ryje maja skrzywione? Debil Najpierw zaloz rodzinę i zobaczymy czy nie bedziesz mial skrzywionego ryja. Poza tym w dużym mieście sie nie szczerzymy chyba, że chcesz zarobic w gębę albo byc zgwalcona

Gość płace za uśmiechy
ja mam pomysł, będe PŁACIŁ na ulicy 20PLN jeśli kobieta się uśmiechnie, bo wy za kase zrobicie WSZYSTKO ponoć, ale tylko za kase, więc hooj, strace te 2000 w ten weekend ale uśmiechy będą

Gość gość
gość dziś Nie mogę się cały czas śmiać, bo wariatka - powiedzą. >>> dlaczego tak ci zależy na opinii innych? czy oni wpływają na twoje szczęście? A nawet JEŚLI pomyślą "wariatka" to co z tego? Stracisz coś?

Gość gość
gość dziś to kur*wa do Afryki na wioske się przeprowadź jeśli to cie uszczęśliwi zamiast gnić w miastowym szambie gdzie każdy ma ryj jakby srał

Gość gość
Jesteś ułomem umysłowym który kompletnie wszystko sprowadza do kasy i tego co można za nią kupić. Na świecie istnieją wartości, o których nie masz bladego pojęcia, ale ty zdechniesz z pieniędzmi na oczach i nic innego w całym życiu nie zauważysz.

Gość gość
Akurat co ludzie powiedzą to mnie wali, potrafie z mezem na ulicy sie klocic, ja nie rozumiem jak autor moze byc tak ograniczony i nie rozumiec, ze nie kazdy musi szczerzyc sie do obcych ludzi, ciekawa jestem czy autor szczerzy się do wszystkich na ulicy? Ja nie mam na ro ochoty, dla mnie to sa obcy ludzie wiec po hooy mam sie usmiechac :o

Gość co z tobą nie tak
gość dziś to czemu ryja za darmo nie uśmiechniesz? hmmmm

Gość gość
gość dziś taaa, bo lepiej mieć skrzywioną morde całe życie, tak, to jest lepsze, o tym temat

Gość gość
nawet umierające dzieci w afryce są bardziej szczęśliwe niż większość polek, to tragedia tego kraju, co wy kur'wy z siebie zrobiłyście

Gość gość
16:45 uśmiecham się do tych którzy są dobrze wychowani i mnie szanują, do ciebie - nigdy w życiu, a kasą się udław.

Gość gość
a na hooja mam się uśmiechać do takiego kutafona jak ty

Gość gość
A ty sie usmiechasz?

Gość gość
nie stać cie na mój uśmiech

Gość gość
Bo nie czuje takiej potrzeby aby usmiechac sie do obcych, naucz sie czytac ze zrozumieniem

Gość gość
Jak widzę, że ktoś jest zmartwiony i nawet nie potrafi się uśmiechnąć, to szukam powodu dla którego tak jest, i zadaję sobie pytanie, czy mogę mu jakoś pomóc. A takie wiecznie w****ione bydlę, ŻĄDA dla siebie komfortu psychicznego i zamiast współczuć - wymyśla oskarżenia, wszystkie o podłożu materialistycznym. Jak napotyka kontrargumenty, to wyzywa i pluje goownem. No klasyczna psychopatia z elementami autyzmu. Nic dziwnego, że wszystkie kobiety krzywią się na jego widok.

Gość gość
gość dziś 16:45 uśmiecham się do tych którzy są dobrze wychowani i mnie szanują, do ciebie - nigdy w życiu, a kasą się udław. Zgłoś bidulka, to musi być okropne mieć sraczkowatą mine 98% życia, jak ty to robisz?

Gość gość
gość dziś a na hooja mam się uśmiechać do takiego kutafona jak ty Zgłoś Ty się nawet do lusterka nie potrafisz uśmiechać, to dopiero jest problem

Gość gość
gość dziś nie stać cie na mój uśmiech > ciebie też nie stać na własny uśmiech

Gość gość
gość dziś Bo nie czuje takiej potrzeby aby usmiechac sie do obcych, naucz sie czytac ze zrozumieniem Zgłoś bo masz rozum niczym ze średniowiecza, zamiast tryskać blaskiem to tryskasz depresją naokoło

Gość gość
gość dziś one nie potrafią nawet patrzeć i uśmiechać się do siebie, dlatego tapeta i cała łazienka i sypialnia kosmetyków, bo coś muszą zrobić aby nawet patrzeć na własne siebie, doprawdy zgroza