Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się z wami dzieje ludzi...znieczulica wszędzie

Polecane posty

Gość gość

Brak kultury i nie tylko... Co się z wami dzieje ludzie? Jestem w zaawansowanej ciąży i przeżywam wielki szok za każdym razem kiedy idę do sklepu lub apteki!! Stoje w kolejce nie raz pół godziny lub więcej, ludzie udają że nie widzą mojego brzucha, albo bezczelnie się gapią. Dziś miałam własnie taki przypadek, ze stałam w kolejce po mięso, jedna kobieta która stała za mną powiedziała ' Pani powinna być bez kolejki' uśmiechnełam sie tylko pobłażliwie. Inne odwracały sie bezczelnie i gapiły że miałam ochote napłuć im na twarz. Tą sytuację mogłabym mnożyć i mnożyć. Nie wspomnę o sytuacji kiedy nie byłam jeszcze w ciąży i zdażyło mi się usiąść w autobusie i w tramwaju - tak jakbym nie miała prawa źle się czuć. Znoszenie oskarżycielskich spojrzeń to była tragedia. jestem w szokyu, nie wyobrażam sobie takiego zachowania względem innej kobiety. to chore i niedorzeczne. co się z wami u licha dzieje ludzie?

Gość gość
NIE MOZESZ STAC TO MEZA DO KOLEJKI WYSLIJ

Gość gość
Pomyśl że ci ludzie też mogą się źle czuć i się spieszą. Tak jak ty w tramwaju gdy nie byłaś w ciąży... Zresztą jesteś strasznie roszczeniowa a ciąża to nie jest koniec świata i nikt ci nie będzie sypal kwiatów pod nogi z tego powodu. Zwłaszcza za taką postawę.

Gość gość
Jest równouprawnienie, przywileje już Ci się nie należą. Ciąża to nie choroba. Jeśli nie możesz stać w kolejkach, poślij męża - jak słusznie gość u góry powiedział - bądź kogoś innego. Nie jesteś pępkiem świata, inni też się spieszą i mają swoje życie, nie oczekuj, że będą Cię przepuszczać i traktować wyjątkowo. Nie jesteś wyjątkowa :)

Gość gość
powinne dostawać jeszcze gorącą herbatę w aptece ,chamstwo.

Gość gość
Skoro jest w ciąży a jest równouprawnienie i "ciąża to nie choroba" to wyślijcie ją do pracy w kopalni, a co!

Gość gość
Jesteś w ciąży , a mięso żresz i zatruwasz własane dziecko? i nawet ci do łba nie przyjdzie żeby zamiast wyskakiwac z pretensjami do całego świata, zainteresować się dietą, żeby uniknąć wad płodu. Opychaj się mięsem dalej, na pewno urodzisz alergika z wada wzroku i nie tylko 🖐️

Gość gość
Ludzie uważają, ze skoro mozesz chodzic do sklepów i aptek, to Mozesz postać. Poza tym - nie badz taka przewrażliwiona. Mówisz o znieczulicy, bo Cie nie chcą w kolejce przepuścić? To jak nazwiesz sytuacje, kiedy lezy ranny człowiek i nikt go nawet nie próbuje reanimować? To jest dopiero znieczulica!

Gość gość
a dlaczego zaraz do kopalni ?? popadanie w skrajnosci i sklonnosci do wyolbrzymiania to tez zaburzenie , mozesz sie leczyc

Gość gość
Diety to sobie wciskaj te królicze najlepiej na sałatce i marchwii a mięsożerca ma być silny

Gość gość
O już widac wyżej taka wstrętna harpia która rzuca się że mięso jem. Pluje ci w twarz wariatko!

Gość gość
Hahaha zali sie na rzekome chamstwo, a innym pluje w twarz:D co za niski poziom.

Gość gość
Niektóre ciężarne to rozszczeniowe babka . Tez byłam w ciąży i nigdy do nikogo pretensji nie miałam ani focha ze ktos mi nie ustąpił miejsca. Kiedyś miałam takie zdarzenie jechałam tramwajem a ze odprowadzałam starsze dziecko do przedszkola które mieściło się na tzw końcowym przystanku miałam miejsce siedzące. To było rano dużo młodzieży również jechali na uniwersytet do szkół miejsca siedzące zajęli. Koło mnie stanęły dwie dziewczyny jedna w ciąży i dawaj głupie komentarze ze ja siedzę i bezczelne śmiechy i tracąnie mnie brzuchem co chwile .Kiedy wysiadalam na moim przystanku to się aż zapowietrzyla jedna z drugą , bo jak siedziałam to niewidoczne było ze ja tez w ciazy i zaczęły gadać do siebie.Kurna ona tez jest w ciąży jak głupio im było.

Gość gość
Serio, każdorazowe wyjście do w/w miejsc powoduje u ciebie szok? Matko boska, nie wychodź z domu, bo jeszcze chwila i nerwicy się nabawisz

Gość gość
A daj spokój, musi być selekcja naturalna. Najlepiej niech się ten cały roszczeniowy i tępy motłoch potruje toksyczną padliną i będzie wreszcie święty spokój. Pijcie mleko, jedźcie mięso! Do woli! Ale nie płaczcie i pytajcie potem skąd teraz tyle chorych dzieci, czemu autyzm, czemu łuszczyca, czemu tysiące nowych, nieznanych wcześniej chorób i wad u noworodków ... i w końcu dlaczego akurat mi się to przytrafiło. A czemu kobieta pijąca w ciąży piwo rodzi zdrowe dziecko? Zajrzyjcie do jej menu i ile razy w ciągu ciąży miała mięso na stole!! 🖐️

Gość gość
Doucz się wariatko wracaj do szkoły a nie szerzysz niewiedzę na forum! Tłumok bez szkoły, jedzenie mięsa nie jest szkodliwe 🖐️ Podobnie jak autorka uwazam cie za furiatke, ciemna mase i nic nie warte zero!

Gość gość
hahahahahahahaha ty mogłaś usiąść w autobusie bo zle sie czułaś choć nie byłaś w ciąży, rozejrzałaś sie wtedy czy nigdzie nie stoi jakas kobieta w ciąży lub staruszka, inni może tez sie zle czują chcą coś szybko kupic i pójść szybko do domu by się położyc, ale nie bo ty masz rozczenia

Gość gość
Jedz mięsko codziennie jest zdrowe mniam :) i nie zapomnij maluszka od razu przestawić na zdrowe mleczko w proszku :)

Gość gość
gość dziś A daj spokój, musi być selekcja naturalna. Najlepiej niech się ten cały roszczeniowy i tępy motłoch potruje toksyczną padliną i będzie wreszcie święty spokój. Pijcie mleko, jedźcie mięso! Do woli! Ale nie płaczcie i pytajcie potem skąd teraz tyle chorych dzieci xx A wprowadzajcie sobie te diety eliminacyjne, ale potem nie płaczcie, że tyle dzieciaków niedorozwiniętych i uwarunkowanych do chorób psychicznych. Niestety, ale jeść należy różnorodnie, z tym, że z dobrego źródła ;) Brak elementarnej wiedzy się kłania, jak i zmanipulowanie przez konkretne środowiska. Myślisz, że chcą dla Was dobrze? :) Niedożywiony mózg czyni z człowieka idiotę, idealny produkt dla Państwa i koncenrów. Powodzenia.

Gość gość
Co się czepiasz. Teraz jest modne wywalanie z diety wszystkiego. Lemingi lykajo a biznes się kręci bo musi. W ogóle co wy tu robicie z rana zamiast ugniatac kulki mocy.

Gość gość
Inne odwracały sie bezczelnie i gapiły że miałam ochote napłuć im na twarz. -kobieta w ciązy a taka chamica z ciebie, może jak ty siedziałaś w tym autobusie to też ktos chciał ci napluc wtwarz ze nie ustępujesz miejsca kobietom w ciązy które na pewno gdzies tam stały

Gość gość
takiej kretynki jak autorka to dawno tutaj nie było buahahahahaa Księżniczce czy w ciąży czy też nie, po wyjściu z domu przeciez od razu przechodnie powinni rozwijać czerwony dywan i sypać płatki róż pod stopy :D A może jeszcze nieść na łożu z baldachimem bo a nuż dziś będzie się źle czuła :D

Gość gość
Najzabawniejsze jest to, że zapewne większość z tych krzywo patrzących się pań co niedzielę leży plackiem pod krzyżem i krzyczy stop aborcji i zabijaniu dzieci. Dewoty zapomniały jak same były w ciąży. Ot, takie polsko-katolickie zachowanie. Jestem w ciąży i nawet nie wymagam ustąpienia miejsca w kolejce - a niech stoją i się gapią.

Gość gość
Ja ustępuje jak widać z ktoś złe się czuje albo jak poprosi. Jak nie, to nie ustępuje, tez złe się czuje, mam rentę inwalidzka choć zdrowo wygladam

Gość autorka to typowa prostaczka
Tylko nie zapomnij po porodzie zeżreć swojego łożyska. Samo zdrowie, a ile siły! :) W końcu nie jesteśmy królikami, że tylko sałata i marchewka.

Gość gość
Ja puszczam stare babki i ludzi którzy ewidentnie są chorzy i to widać. Kobietę z bebnem też bym puściła ale nieraz kobiety są po prostu spasione i gdy zaproponujesz miejsce z powodu ciąży to możesz zostać wyzwany.

Gość gość
Bez przesady z tymi kolejkami chyba nie ma nigdzie takich gdzie się stoi powyżej 10min.troche masz racji ale myślę że najlepszym tutaj rozwiązaniem by byli gdyby obsługa proponowała ze obsłuży panią w ciąży bez kolejki

Gość gość
Dla mnie zależy. Jak mam jedną rzecz a ciężarna ma cały kosz to niech nie liczy na to że jej ustępuje. Ja mam problem z kolanem i boli mnie czy jestem w ciąży czy też nie ale jakoś potrafię i potrafiłam w ciąży w kolejce czekać. Chamstwo to było kiedy starsza osoba widziała że kaczkowatym chodem będąc w ciąży szłam do kasy a ona się wpchala tak że przejechała mi stopę. To jest bezczelne nawet jak ktoś nie jest w ciąży ale nie to że ciężarnej księżniczce się nie chce czekać w kolejce. Jak nie masz siły to nie chodź na zakupy.

Gość gość
dziś Mięsożercy nie jedzą siebie tylko lubią surowe mięso nawet padlina im smakuje.

Gość gość
8:10 To wcale nie jest głupie. Czy wy wege ludzie nie jesteście w stanie pojąć że nie każdy będzie zarl to co wy? Gdzie ta tolerancja która niby wykazujecie?